Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naglis Šulija ir dainininkė Eva taps gamtos mylėtojais

Šį savaitgalį gyvūnų ir augmenijos mylėtojai bus pakviesti nuo šiol rytus leisti ne tik su kava, arbata ar pusryčiais, bet ir su „Žaliąja akademija“. Nuo birželio 20 dienos kiekvieną šeštadienį 9.30 val. su TV3 žiūrovais sveikinsis Naglis Šulija ir dainininkė Eva. Naujiems „Žaliosios akademijos“ vedėjams televizijos kameros nesvetimos, tačiau prie laidos šturvalo jie abu stoja pirmą kartą.
Dainininkės Evos augintinis
Dainininkės Evos augintinis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš esu ne tik sinoptikas, bet ir geografas. Vilniaus universitete Gamtos fakultete įgijau geografo specialybę. Todėl šis pasiūlymas manęs neišgąsdino. Tai absoliutus ir labai laimingas sutapimas“, – sako TV3 sinoptikas Naglis Šulija, pasiruošęs išbandyti naują amplua.

Naglis „Žaliosios akademijos“ žiūrovus supažindins su gamta, Lietuvos miškais ir jų urėdijomis. Vyras prasitarė, kad žurnalistinis darbas jo gyvenime taip pat yra naujovė.

„Televizinė žurnalistika – man taip pat įdomi naujiena. Klausinėti ir daryti reportažus man dar neteko. Jau prasidėjo pirmų laidų filmavimai ir mane tai džiugina. Kas neaišku, visada galima išsiaiškinti dirbant“, – apie naują TV3 laidą įspūdžiais dalijosi Naglis.

Tuo tarpu dainininkė Eva bus atsakinga už laidos rubriką apie gyvūnus. Ji svečiuosis žinomų Lietuvos žmonių namuose ir „Žaliosios akademijos“ žiūrovus supažindins su įvairiais gyvūnais bei jų priežiūra.

TV3 „Žaliosios akademijos“ abėcėlė su Nagliu ir Eva startuos šį šeštadienį, birželio 20 dieną, 9.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius