-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naglis Šulija palydėjo penkiametę dukrą į UNICEF vaikų bėgimą: „Tėtės pareiga – puoselėti tradiciją“

Šeštadienį Vilniaus Vingio parke vyko penktasis, jubiliejinis UNICEF vaikų bėgimas „Už kiekvieną vaiką“. Šįkart bėgimas skirtas Nepalo vaikams, nukentėjusiems po žemės drebėjimo, paremti. Drauge su savo vaikais čia dalyvavo ir žinomi tėvai. Pavyzdžiui, drauge su penkerių metų dukryte Elžbieta distanciją įveikė Naglis Šulija.
Naglis Šulija
UNICEF vaikų bėgimo „Už kiekvieną vaiką“ akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Žmonės.lt N.Šulija pasakojo, kad dalyvauti UNICEF vaikų bėgime – šeimos tradicija. „Anksčiau, kai UNICEF bėgimas vykdavo kartu su Vilniaus maratonu, tėtis bėgdavo savo distanciją, o dukra savo. Dabar, kai bėgimai vyksta atskirai, dukra vis tiek nori bėgti... Tai šeimos tradicija, todėl tėtės pareiga yra tradiciją užtikrinti“, – Žmonės.lt sakė N.Šulija. 

Nors mažajai Elžbietai dar tik penkeri, bėgime ji dalyvauja net trečią kartą. „Tėvai jos paklausė, ar nori, ji sakė, kad taip, labai. Aišku, anksčiau ji bėgime dalyvaudavo tėtei ant pečių, bet šįkart bėga pati. Be to, kartu bėga jos geriausia draugė iš darželio – jos dviese čia“, – pasakojo N.Šulija. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Naglis Šulija
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Naglis Šulija

Į bėgimą jis ir Elžbieta atvyko dviese: „Mamytė kiek užsiėmusi, turi kitų reikalų. Taigi mes su dukra laiką leidžiame kartu.“

Apie UNICEF vaikų bėgimą

UNICEF vaikų bėgimas – tai linksmas 500 m. bėgimas 2-12 metų vaikams, skirtas pasaulio mažiesiems. Tai renginys, kuris suvienija vaikus visame pasaulyje ir suteikia jiems galimybę padaryti kažką, kas išgelbėtų ne vieną gyvenimą. Jau tradicija tapusiame bėgime per tūkstantis mažųjų bėgikų ne tik smagiai praleidžia laiką, susiranda naujų draugų, bet, svarbiausia – gelbėja gyvybes skurdžiose pasaulio šalyse.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./UNICEF vaikų bėgimo „Už kiekvieną vaiką“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./UNICEF vaikų bėgimo „Už kiekvieną vaiką“ akimirka

Šįmet už sumokėtą min. 8 eurų svarbus kiekvienas vaikas mokestį žemės drebėjimų sugriautame Nepale nuo tymų bus paskiepyti 5 vaikai. Kai tiek daug jų kartu gyvena palapinių miesteliuose, šios ligos protrūkio grėsmė – labai reali. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius