Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį pasimylėję „2 Barų“ dalyviai atgailauja su ašaromis akyse

Likus mažiau nei dviem savaitėms iki vasaros projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ finišo, jo dalyviai sukėlė dar vieną skandalą. Vos nurimus kalboms apie naktinį Simonos ir Marijaus pasimatymą, savo aistrų nesuvaldė kiti du barmenai.
„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviai Renaldas ir Aistė
„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviai Renaldas ir Aistė / Kadras iš laidos
Temos: 1 TV3

Nepaisydami visą parą įrašinėjančių filmavimo kamerų, netikėtai į projektą grįžusi Aistė ir jos simpatija Renaldas pademonstravo tai, ko nesitikėjo niekas.

Antradienį žiūrovų laukia atvira „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ laida, kurioje bus atskleista, kaip nuo projekto pradžios vienas kitam simpatijų neslėpę, nuoširdžiu kaimietuku pramintas, Renaldas ir intrigantė Aistė, atsidavė nevaldomoms aistroms.

Atsiradę bendrame miegamajame dalyviai, rodos, pamiršo, kad juos stebi tūkstančiai: pasislėpę po antklode jie pasimylėjo.

Kadras iš laidos/„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviai Renaldas ir Aistė
Kadras iš laidos/„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviai Renaldas ir Aistė

„Kažkodėl užmigau viename karavane, bet atsidūriau kitame. Aš nuėjau miegoti vienas, o atsibudau ne vienas...“ – po kartu su Aiste praleistos nakties sunkiai žodžius rinko Renaldas.

Po nakties šėlionių abu dalyviai jautėsi itin nejaukiai ir apgailestavo dėl savo poelgio. Merginą už šou ribų turintis Renaldas baiminosi, kad su Aiste praleista naktis nulėmė jo asmeninių santykių pabaigą: „Žiauriai padariau negerai. Net neįsivaizduoju, ką aš jai pasakyčiau. Laukė, dabar jau nežinau ką ji veikia...“

Netikėtai į realybės šou grįžusios Aistės pasirodymas ne tik suglumino jau finišo tiesiąją matančius barmenus, bet ir įnešė tikros sumaišties. Nors anksčiau iš projekto iškritusi mergina negali kovoti dėl pagrindinio prizo, tačiau ji dalyvaus pliusų-minusų vakaruose ir padės likusiems projekto dalyviams dirbti baruose.

Kadras iš laidos/„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvė Aistė
Kadras iš laidos/„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvė Aistė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius