-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė bengalui Maiklui sukūrė „Instagram“ puslapį: „Jei katinui pavyks gauti naudos, aš už“

Natalija Bunkė nesiliauja stebinti savo gerbėjų. Prieš kelis mėnesius pristačiusi išskirtinės veislės Bengalijos katiną Maiklą, pirmadienį pranešė sukūrusi jam atskirą puslapį socialiniame tinkle „Instagram“. „Net neabejoju, kad greitu metu jis turės labai daug sekėjų“, – sako dainininkė.
Natalijos Bunkės katinas Maiklas  „Instagram“ nuotr.
Natalijos Bunkės katinas Maiklas „Instagram“ nuotr. / „Instagram“ nuotr.

Sukurti atskirą puslapį Nataliją Bunkę paskatino didžiulis žmonių susidomėjimas. Šių metų pradžioje atlikėjos namuose apsigyvenusio Maiklo gyvenimo akimirkos buvo itin komentuojamos ir mėgstamos.

„Kad ir kokią nuotrauką įkeldavau, katinas sulaukdavo labai daug dėmesio. Tad pagalvojau – kodėl gi ne“, – 15min sako Natalija.

Pirmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ sukurtą Bunkės Maiklo anketą šiuo metu stebi 160 sekėjų, tačiau atlikėja net neabejoja, kad jų bus žymiai daugiau. O tai tikra tiesa – jų skaičius auga kiekvieną minutę.

Anot N.Bunkės, puslapis aktualus ne tik bengalų veislės katinų augintojams, bet visiems keturkojų mylėtojams. Mat, pasirodo, atlikėjos katinas labai mėgsta dėmesį ir keliones, tad smagių akimirkų netrūks.

„Jei tenka išvažiuoti daugiau negu dienai, Maiklas visada keliauja kartu. Jis man nesukelia jokių problemų, nes kelionė jam – visiškas malonumas: ramiai miega, vairuotojui netrukdo. Be to, jį visi labai myli, tad ir tėvai labai laukia, kada jis atkeliaus. Maiklas taip pat dievina dėmesį, stengiasi atkreipti visų žvilgsnius“, – sako Natalija.

Dar prieš įsigydama Maiklą atlikėja dažnai girdėdavo, kad šios veislės gyvūnai labai aktyvūs ir neduodantys ramybės, visgi N.Bunkė keturkojui negaili komplimentų. Tiesa, svarbiausia, kad augintinis puikiai sutaria su sūnumi Kristupu.

O ar nebaisu, kad išskirtinės veislės katinas pralenks populiarumu? „Tik džiaugsiuosi. Bunkė paskui save labai daug tempia, tad ir katiną gali, kodėl gi ne“, – juokiasi Natalija.

Ir nors puslapį kūrė dėl didžiulio žmonių susidomėjimo, atlikėja džiaugiasi, kad Maiklas jau pats gali save išlaikyti. Pasirodo, katinas jau gavo 350 eurų kainuojančią trijų aukštų draskyklę dovanų, taip pat vyksta derybos dėl galimybės Maiklui tapti ir katinams skirto maisto reklaminiu veidu.

„Nesiekiu pasipelnyti, bet jei katinas iš to gaus naudos, aš už. Tuoj katinas galės pats save išlaikyti“, – juokiasi atlikėja.

15min primena, kad šokėja Monika Šalčiūtė savo Akita Inu veislės augintiniui Nino Persikui taip pat sukūrė atskirus feisbuko ir „Instagram“ profilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius