Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Natalija Martinavičienė išsigydė širdies žaizdas: nauji jausmai – verslininkui Dariui Meilučiui

Papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė (40 m.) verčia naują gyvenimo puslapį – oficialiai išsiskyrusi su verslininku Sigitu Martinavičiumi, ji į širdį įsileido naujus jausmus. Trečiadienio vakarą vykusiame Juozo Statkevičiaus madų šou ji atvyko su mylimuoju, verslininku Dariumi Meilučiu (46 m.).
Natalija Martinavičienė ir Darius Meilutis
Natalija Martinavičienė ir Darius Meilutis / Asmeninio albumo nuotr.

Sunkų laikotarpį išgyvenusi papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė po garsiai nuaidėjusių skyrybų vėl šypsosi, o jos laimės priežastis – nauji jausmai verslininkui iš Kauno Dariui Meilučiui.

Pirmą kartą kartu pasirodę trečiadienį vykusiame Juozo Statkevičiaus mados namų 30-mečio kolekcijos pristatyme, abu neslėpė – jie kartu. Šią žinią jie patvirtino 15min.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė su mylimuoju
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė su mylimuoju

Kelis mėnesius skaičiuojanti draugystė prasidėjo netikėtai. Iš pat pradžių buvę gerais draugais rado daug bendrų temų pokalbiui, ir ilgainiui suprato – juos siejančių dalykų vis daugiau ir daugiau.

„Tai yra išties nauja draugystė, tačiau stengiamės nieko neskubinti. Šiuo metu viskas labai gražu, džiaugiamės santykių pradžia. Viskas vyksta lėtai, be jokio skubėjimo, manau, kad taip ir turi būti“, – 15min džiaugėsi moteris.

Ji neslepia, kad po iširusios santuokos pradėti naujus santykius nebuvo lengva. Vis dėlto tuo Darius ir sužavėjo – sunkiu momentu jis buvo tiesiog draugas, sutikęs ištiesti pagalbos ranką, sugebėjęs išklausyti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė

„Tai išties priverčia viską kiek kitaip vertinti ir aš nenėriau stačia galva į naują draugystę iki tol, kol artimiau nepažinau Dariaus. Pirminis įspūdis nieko nesako, tad tam, kad galėtum pradėti naują santykį, reikia pažinti žmogų. Šis etapas labai gražus“, – šypsosi moteris.

Šis etapas labai gražus

N.Martinavičienė negaili komplimentų naujam širdies draugui. Kaip pati sako, labiausiai sužavėjo jo šiltumas, nuoširdumas. Jis labai geros širdies žmogus. Taip pat – žingeidumas.

„Jis labai išsilavinęs žmogus, kurį domina daugybė skirtingų sričių, padiskutuojame ir apie madą bei grožį. Turime labai platų spektrą temų. Jis mane motyvuoja, įkvepia, turiu ko pasimokyti“, – sako Natalija.

Natalijos ir Dariaus kelionės į Londoną akimirkos – galerijoje:

Prisiminusi draugystės pradžią N.Martinavičienė juokiasi, kad visgi draugui užkariauti jos širdį nebuvo lengva. Bet būdai, anot Natalijos, buvo labai žavingi.

„Reikėjo pavargti, ne trumpai (juokiasi). Atsimenu, kad buvau pakviesta kavos, tačiau nesutikau. Matyt, dar nebuvo laikas. Bet gražiausia, kad jis man sunkiu metu ištiesė pagalbos ranką, išklausė.

Buvo momentų, kai atrodė, kad žemė slysta iš po kojų, jaučiausi pasimetusi, bet jis buvo žmogus, kuris man padėjo pakilti. Jis tai daro besąlygiškai, nesitikėdamas kažko atgal, tiesiog vedinas geros širdies. Nejaučiau jokio spaudimo, naudos, ką kartais gali pajusti santykiuose“, – pasakoja Natalija.

Buvo momentų, kai atrodė, kad žemė slysta iš po kojų, jaučiausi pasimetusi, bet jis buvo žmogus, kuris man padėjo pakilti

Sužavėjo ir tai, kaip Darius elgiasi su vaikais. „Jis juos labai myli, yra atsidavęs. Tai labai gražu ir daug pasako apie žmogų. Tai, kaip mes elgiamės su savo artimaisiais, tėvais, labai stipriai atspindi žmogaus vidų“, – pastebi N.Martinavičienė.

Natalija ir Darius jau spėjo vienas kitą patikrinti ir kelionėse. Abu visai neseniai grįžo iš Londono, o po trumpos išvykos suprato – jungiančių dalykų yra išties labai daug.

„Tikra tiesa, kad kelionėse žmogų pažinsi. Ir labai džiaugiuosi, kad mums sekėsi puikiai, labai panašiai dėliojome laisvą laiką, atitiko pomėgiai. Nebuvo nė vienos akimirkos, kad jaustume trintį tarpusavyje – tai labai svarbu. Tiesa, aš gal ir pati paprasčiau elgiuosi kelionėse, nesureikšminu smulkmenų, atsižvelgiu į kito norus, bet ir stengiuosi savęs nepamiršti“, – šypteli Natalija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje – laukiamiausias madų šou: J.Statkevičiaus svečiams arenoje teko brautis per spūstį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius