Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Natalijos Bunkės mylimasis Edgaras Eidėjus pirmąkart prabilo, kodėl metė kriminalisto darbą

Dainininkės Natalijos Bunkės širdies draugas Edgaras Eidėjus pirmą kartą viešai prieš televizijos kameras davė išskirtinį intervių. E.Eidėjus ne tik prabilo apie savo santykius su N.Bunke, bet ir papasakojo apie tai, kodėl jam teko atsisakyti savo svajonių darbo policijoje.
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru

„Tai buvo mano svajonių darbas, aš mokiausi šios profesijos, stengiausi darbą atlikti maksimaliai gerai. Tačiau, kai vyksta tokie pokyčiai dėl reformų, šią profesiją renkasi ne tik vis mažiau žmonių. Policininko uniformos išsižada ir keletą metų šį darbą dirbantys žmonės“, – laidoje „Ant bangos“ pasakoja E.Eidėjus.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Natalija Bunkė su draugu
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Natalija Bunkė su draugu

Natalijos Bunkės gyvenimo draugas pastaruosius metus dirbo kriminalinės policijos tyrėju. Kaip ir daugelis kitų, jis tikėjo valdininkų pažadais, jog netrukus kils policijos pareigūnų algos ir už sunkų darbą bus atlyginta.

Tačiau taip nenutiko: „Mano alga siekė 850 eurų per mėnesį. Aš dirbdavau per šventes, naktimis, dirbdavau viršvalandžius, tačiau daugiau už tai niekas nemokėjo. Viską prilygindavo priedui prie atlyginimo, o tas priedas išsilygindavo ir daugiau uždirbti tiesiog buvo nerealu. Po naujosios reformos atlyginimai pakilo, tačiau tik naujokams. Dabar padėtis tokia, kad ateina naujokas ir jis gauna tūkstantį eurų. O senbuvis, kuris apmoko naujoką, lieka su mažesniu atlyginimu.“

Pasak buvusio kriminalisto, naujoji reforma sukūrė didesnes galimybes nusikalsti: „Bylų išaiškinimas dabar labiausiai palies tik, tarp policijos vadinamas, „šviesiąsias“ bylas. Daugybė policijos tyrėjų bus priversti dirbti gatvėse ir turės mažiau laiko tirti nusikaltimus“. Išskirtinis Natalijos Bunkės mylimojo Edgaro Eidėjaus interviu – trečiadienį per „Lietuvos ryto“ televiziją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kalėdinė dvasia – Natalijos Bunkės namuose: neįprastą eglę puošė ir sūnus, ir mylimasis Edgaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius