-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos Bunkės namuose sužibo Kalėdų eglė: tokią mažesnę ji nori padovanoti vargstančiai šeimai

Natalijos Bunkės namuose pakvipo Kalėdomis, atlikėja jau pasipuošė eglę – didžiųjų metų švenčių drauge su sūnumi Kristupu ji ėmė laukti nuo penktadienio, pačios pirmos gruodžio dienos.
Natalija Bunkė prie savo Kalėdų eglės
Natalija Bunkė prie savo Kalėdų eglės / Asmeninio albumo nuotr.

Pasak Natalijos, su šeima ji kasmet laikosi tradicijų ir šventėms pradeda ruoštis dar gruodžio pradžioje. Ne išimtis ir šie metai – juk laukti Kalėdų daug smagiau iš anksto, visą mėnesį gyvenant šventinėmis nuotaikomis.

„Šiemet norėjau didelės, 2 metrų aukščio eglės. Tačiau kadangi namuose nėra tiek daug vietos plačiai, didžiulei eglei, nusprendėme paimprovizuoti ir ją sudėjome iš kenio šakų. Toks sprendimas tapo tikru išsigelbėjimu“, – 15min sakė Natalija.

Ji sako visuomet besižavėjusi tikros, gyvos eglės simbolika, todėl ir šiemet norėjusi, kad namai kvepėtų eglišakėmis. „Esu turėjusi ir plastikinių, dirbtinių eglučių, vienais metais turėjome didelę eglę vazone, ir šakų buvo, visko. O šiemet pasirinkau kenio šakas“, – pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

Natalija originalią eglutę papuošė žaislais, kuriuos sukaupė per šešerius metus, pirmuosius jų ji turi nuo tada, kai gimė sūnus Kristupas. „Šiemet sūnus eglę puošė tais žaislais, kuriuos pirkau tais pačiais metais, kai jis gimė. Visi žaisliukai man yra labai brangūs, visi jie turi savo istoriją, nors kiekvienais metais savo kolekciją papildau naujais“, – kalbėjo atlikėja.

Šiemet tarp naujų žaislų – kabantys varvekliai, jų Natalija nepagailėjo dekoruojant eglutę. Spalvų ir stilių margumyno ji sako nemėgstanti, daug labiau žavisi baltais ir sidabro spalvos tonais, todėl ir šiemet jos eglė – šviesi.

„Man patinka baltos gėlės, snaigės, šakos, sidabrinės plunksnos. Nors atmetu idėjos, pavyzdžiui, kitais metais įvesti ir kokią ryškesnę spalvą“, – šypsosi Natalija.

Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės Kalėdų eglė
Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės Kalėdų eglė

Kalėdų dvasia jos namuose visuomet prasideda pirmą gruodžio savaitę, o šiemet ją papuošė pačią pirmą žiemos dieną. „Turėjau laisvą dieną, todėl, kai Kristupas grįžo iš darželio, eglė jau stovėjo. Abu puošėme ją, valgėme meduolius ir kūrėme šventinę atmosferą“, – 15min kalbėjo Natalija.

Švenčių laukimo ji sako neįsivaizduoja ir be šokoladinio Advento kalendoriaus, todėl nuo penktadienio kasdien drauge su Kristupu skaičiuoja dienas iki švenčių sugalgydami vieną kitą skanėstą.

„Kristupas labai laukia Kalėdų, jis jau užsiprašė dovanų, kasmet rašo laišką Kalėdų seneliui, kurį aš nunešu į paštą“, – sakė ji. Pašnekovė užsiminė, kad gal ir pati šiemet sugalvos parašyti laišką. „Gera idėja, niekada nerašau, bet kodėl ne?“ – juokėsi.

Asmeninio albumo nuotr./Kristupas Bunkus
Asmeninio albumo nuotr./Kristupas Bunkus
Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės namuose
Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės namuose

Apskritai, pasak Natalijos, susilaukus sūnaus pasikeitė ir jos pačios požiūris į Kalėdas, jų laukimą, namai užsipildė šilumos. „Esu sentikė, Kristupas tai pat krikštytas pagal mane, todėl mes Kūčias švenčiame sausio 6-ąją. Todėl išeina taip, kad ir aš, ir Kristupas švenčiame Kalėdas du kartus. Kasmet ruošiamės du kartus, šventės kasmet prasitęsia“, – kalbėjo Natalija.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė

Šiemet šventinis laikotarpis Nataliją įkvėpė ir geriems darbams, gražioms idėjoms. Ji nusprendė padovanoti tokią pat, tik mažesnę eglę vienai vargingiau gyvenančiai šeimai.

„Prašau jūsų pagalbos. Jei savo tarpe turite tikrai vargingą šeimą, kuriems norisi padėti, parašykite. Mes su sūneliu turim tradiciją. Ir ne tik per Kalėdas tai daryti, ant širdelės labai gera pasidaro, patikėkite. Norime padovanoti papuoštą, vieno metro aukščio kenio šakų eglę! Kad Kalėdos būtų tikros“, – sakė Natalija.

Pasiūlymų, ką galėtų pradžiuginti kalėdinis medis, Natalija lauks feisbuku – parašykite komentare po žemiau esančiu įrašu feisbuke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius