Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Natalijos Bunkės permainos: po skyrybų – nauja šukuosena

Permainos ne tik asmeniniame Natalijos Bunkės gyvenime, bet ir išvaizdoje. Grupės „Pop ladies“ narė pasipuošė kirpčiukais.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Asmeninio albumo nuotr.

„Pasikeisti paskatino naujo gyvenimo pradžia ar tokios priežasties nepakanka? Užteko tik kirpčiukų, drastiškesnio žingsnio nenorėjau žengti, bet galiu jus užtikrinti, kad dar daug bus pokyčių, o ši nauja šukuosena – tik vienas iš jų“, – portalui Žmonės.lt sakė N.Bunkė.

Atlikėja džiaugėsi, kad nauja šukuosena sulaukė daug dėmesio ir komplimentų iš aplinkinių. Išvaizdos pokyčiais patenkinta ir pati Natalija: „Tikrai nesigailiu, kad nusikirpau ir gražiai sau atrodau.“

„Esu kažkada būdama 18-kos nusidažiusi plaukus ruda spalva. Tai buvo visiška tragedija. Esu buvusi raudonplaukė, brunetė, tačiau man labiausiai tinka būti šviesiaplauke“, – apie praeities įvaizdžio klaidas kalbėjo N.Bunkė.

Natalija nuotraukas, įamžinusias jos šukuosenos pokyčius, paviešino praėjus vos dienai po oficialių skyrybų su Danieliumi Bunku. Ketvirtadienį vos per penkias minutes Vilniaus apylinkės teisme buvo padėtas taškas N. ir D.Bunkų skyrybų byloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius