-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos Bunkės solinis debiutas – lyrika keturių vyrų apsuptyje

UNICEF surengtame šou „Už kiekvieną vaiką“ padėti Kambodžos vaikams ragino gausus būrys Lietuvos dainininkų. Šį kilnių tikslų renginį savo soliniam debiutui ir naujam įvaizdžiui pristatyti pasirinko neseniai mama tapusi Natalija Bunkė.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Anksčiau tikinusi, kad grupė „Yva“ jau yra praėjęs etapas ir dainų apie „kačiukus ir triusikėlius“ nebebus, Natalija žiūrovams leido tuo įsitikinti. Tiesa, jauna mamytė labai toli nuo savo senojo įvaizdžio nepabėgo – nors scenoje ji pasirodė su juodų kelnių kostiumu ir peteliške, iš jos plaukų buvo padaryta retro šukuosena, o ausyse spindėjo klasikiniai perlų auskarai, senosios Natalijos energija ir seksualumas niekur nedingo.

Lyriška daina atlikėja ragino klausytojus nebijoti, o pati jautėsi drąsi užnugaryje turėdama keturis vyrus šokėjus, kurie padėjo vizualizuoti jos pasirodymą.

Neseniai iškepta mamytė, rodos, atsisveikino su trumpomis suknutėmis, rožinėmis plunksnomis ar perdėm atvirais seksualiais rūbais. N.Bunkė sulaukė didelio aplinkinių dėmesio, tačiau vakaro metu stengėsi išlikti kukli, o retkarčiais itin mąsliai stebėjo reportažus apie Kambodžos vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius