Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 21 /09:27

Natalijos ir Danieliaus Bunkų skyrybų bylos nagrinėjimas teisme užtruko vos 5 minutes

Ketvirtadienio rytą Vilniaus apylinkės teisme teisėja Jūratė Trinkūnienė išnagrinėjo Natalijos ir Danieliaus Bunkų skyrybų bylą. Į teismą su prašymu nutraukti santuoką Bunkai bendru sutarimu kreipėsi spalio 31 dieną. Šį ketvirtadienį nei Natalija, nei jos vyras į posėdį neatvyko, jiems atstovavo advokatas Deividas Soloveičikas. Pusę devintos ryto atėjęs pas teisėją į kabinetą advokatas ten užtruko vos 5 minutes.
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus / Luko Balandžio nuotr.

Pora dėl santuokos nutraukimo į teismą kreipėsi bendru sutarimu. Teismų praktika tokiais atvejais paprasta: kai žmonės skiriasi be pykčių, santuokos nutraukimas virsta formalia procedūra, byla nagrinėjama rašytinio proceso tvarka. Todėl Natalija ir Danielius Bunkai ketvirtadienį neprivalėjo atvykti į teismą.

Po trumpo posėdžio su advokatu Deividu Soloveičiku teisėja Jūratė Trinkūnienė nutraukė Bunkų santuoką.

Po trumpo posėdžio su advokatu Deividu Soloveičiku teisėja Jūratė Trinkūnienė nutraukė Bunkų santuoką.

Tačiau sprendimas dėl ištuokos iškart neįsigalios. Formaliai per mėnesį jis gali būti apskųstas aukštesnės instancijos teismui. Jei Natalija ir Danielius Bunkai šia galimybe nepasinaudos, po mėnesio santuokos nutraukimas oficialiai įsiteisės.

Iš pradžių kalbas apie šeimos krizę neigė

Šių metų birželio 14-ąją Natalija Bunkė suskubo neigti internete pasirodžiusią žinią, kad jos santuoka su D.Bunkumi jau ne vieną mėnesį braška, o ji, neapsikentusi savo vyro elgesio su kitomis moterimis, nusprendė skirtis.

Kitą dieną interneto portalams buvo išplatintos nuotraukos, kaip besišypsantys Bunkai birželio 14-osios vakarą Klaipėdos naktiniame klube švenčia savo dvejų metų vestuvių sukaktį.

„Port night club by BarBar'a“ nuotr./Natalija ir Danielius Bunkai
Natalija ir Danielius Bunkai

Visą vasarą N.Bunkė su sūnumi praleido savo name Jakuose, prie Klaipėdos, tvirtindama, kad taip jai patogiau važinėti į koncertus pajūryje. Tačiau rudenį iš Klaipėdos vėl persikėlusi į Vilnių, Natalija į vyro namus nebegrįžo, o su sūnumi įsikūrė nuomojamame bute.

N.Bunkė žurnalui „Žmonės“ prisipažino, kad  „viduje šios skyrybos įvyko gerokai anksčiau – maždaug prieš metus“. Tačiau pora tik šį rudenį nusprendė oficialiai nutraukti santuoką.

Antra nepavykusi santuoka abiem

Su D.Bunkumi dainininkė susituokė kiek daugiau nei prieš dvejus metus – pora vestuves atšoko 2011 metų birželį. Tų pačių metų rugpjūtį, per Žolinę, Natalija susilaukė sūnaus Kristupo.

Su pirmuoju savo vyru D.Zvonkumi atlikėja santuokoje pragyveno 5 metus.

D.Bunkus anksčiau taip pat turėjo kitą šeimą – septynerius metus buvo vedęs rinkodaros specialistę Ingą, tačiau, kaip yra sakiusi I.Bunkienė, jų santuoka nutrūko dėl vyro neištikimybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius