Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujam pasirodymui besiruošiantį magą Arvydą Gaičiūną nuo buities rūpesčių išvaduoja žmona

Šeštadienio rytą LNK vykusiame laidos „Mano vyras gali“ filmavime apsilankė magas Arvydas Gaičiūnas (42 m.) su žmona Aurelija. „Magija padeda tik scenoje“, – prieš išbandymus, laukusius laidoje, sakė magas.
Arvydas Gaičiūnas su žmona Aurelija
Arvydas Gaičiūnas su žmona Aurelija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Žmona

Paklaustas, ar trylika metų jaunesnė žmona prieš vedybas ar jų metu pateikė kokių nors išbandymų, A.Gaičiūnas atsakė neigiamai.

„Greičiausiai ne. Aš dažniau pateikiu žmonai išbandymus, nei ji man. Dabar mūsų gyvenimas ramus, visi išbandymai yra kitoje sferoje – darbe“, – kalbėjo magas.

Laidoje „Mano vyras gali“ žmonos savo vyrams pateikia įvairiausių išbandymų, dalis jų būna buities užduotys. A.Gaičiūnas įsitikinęs, kad buitis su magija neturi nieko bendra. Vyras teigė, kad jam namuose žmona Aurelija nuo tokių darbų dažniausiai leidžia pailsėti.

„Žmona dažniausiai viską atlieka ir man dažniausiai leidžia toliau būti nuo tokių dalykų, kad aš galėčiau pailsėti ar daugiau laiko skirti darbui, – kalbėjo jis. – Esu neišlepintas žmogus, galiu irgi ką nors pagaminti ar sutvarkyti butą, bet kadangi yra šalia žmona, tai ji tuo užsiima. Padedu jai, kai turiu laiko.“

A.Gaičiūno žmona Aurelija ne tik rūpinasi namais bei poros sūnumi Arvydu, bet ir turi nuosavą verslą – moteris prekiauja šildomais unitazų dangčiais.

Paklaustas, kokio kasdienio darbo labiausiai nemėgsta, A.Gaičiūnas atsakė, kad jį labiausiai erzina barzdos skutimas. „Geriau jau tada kelias dienas barzdą paauginsiu“, – nusijuokė vyras.

Šiuo metu A.Gaičiūnas su seserimi Diana ruošia naują magijos triukų programą, kurį pademonstruos balandžio mėnesį Maskvoje vyksiančio kino festivalio „Nika“ metu.

Kokie išbandymai teks LNK laidos „Mano vyras gali“ dalyviams, galite nulemti ir jūs. Siūlykite užduotis šio straipsnio komentaruose arba siųsdami laišką el. pašto adresu uzduotis@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius