-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame TV3 seriale „Naivuolė“ pagrindinį vaidmenį atliks „Mis Meksika“

TV3 savo žiūrovams jau visai netrukus dovanos naują serialą, pasakojantį apie meilę ir merginų svajones, kurioms ne visada lemta išsipildyti. Naujasis serialas „Naivuolė“ – istorija apie impulsyvią gražuolę Kendę, kuri per savo 15-ąjį gimtadienį sutinka svajonių princą ir su juo susituokia.
Jacqueline Bracamontes (viduryje)
Jacqueline Bracamontes (viduryje) / TV3 nuotr.

Tačiau ne visas gyvenimas klostosi kaip pasakoje: Kendei tenka susitaikyti su vyro ir sesers išdavyste ir iš naujo kabintis į gyvenimą. Praėjus 7 metams po nelaimingų vestuvių ji sutinka žavų plastikos chirurgą, kuris, pasirodo, gyvena dvigubą gyvenimą.

Naujoje TV3 dramoje vaidinsianti garsi Meksikos aktorė Jacqueline Bracamontes yra itin mėgstama Lietuvos žiūrovų ir pažįstama iš serialų „Bloga mergaitė Rubė“ („Rubi“), „Tarp meilės ir neapykantos“ („Entre el amor y el odio“) ir „Meilės žaizdos“ („Heridas del amor“). Savo karjerą ji pradėjo kaip modelis, fotografuodamasi jaunimo žurnalams. Jos grožis buvo pastebėtas ir įvertintas kai Jacqueline 2000 metais laimėjo Meksikos gražuolių konkursą, o po jo atstovavo savo šaliai konkurse „Mis Visata“.

Nuotaikingojo serialo „Naivuolė“ žvaigždė J.Bracamontes taip pat yra vedusi įvairius renginius tokius kaip „Acafest” ir „Fiesta Mexicana“, tačiau visą laiką svajojo tik apie vieną – aktorės karjerą. 2003 metais žavoji Jacqueline gavo savo pirmąjį rimtą vaidmenį seriale. Nuo tada aktorės populiarumas tik dar labiau išaugo, o jos gerbėjų ratas dar labiau išsiplėtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius