Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujo automobilio pristatymo vakarėlyje – B.Vanago įžvalgos ir E.Jennings dainos

Hibridinių automobilių gerbėjai nekantriai laukė rugsėjo 21-osios vakaro, kada rudeniškos gamtos apsuptyje Kairėnų VU Botanikos sode iš arčiau susipažins su tuo, apie ką jau kurį laiką garsiai šneka „Toyota“ modelių aistruoliai: čia pristatytas elektra įkraunamas „Toyota Prius Plug in Hybdrid“ automobilis.
Benediktas Vanagas, Jurga Anusauskienė, Erica Jennings
Benediktas Vanagas, Jurga Anusauskienė, Erica Jennings / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie hibridinių automobilių tiesas ir mitus susirinkusiems pasakojo lenktynininkas Benediktas Vanagas. Svečiai ne tik apžiūrėjo vakaro žvaigžde tapusį hibridą, vaišinosi užkandžiais, bet ir mėgavosi dainininkės Ericos Jennings koncertu.

Renginyje apsilankiusi televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė prieš kelis metus įsigijo aplinką tausojantį ir kurą taupantį hibridinį automobilį.

„Draugai pasiūlė išmėginti hibridinį automobilį. Iš pradžių reikėjo su juo susidraugauti, nesupratau, kodėl jis taip tyliai važiuoja, sustojus prie šviesoforo viskas išsijungia. Įpratus prie šių dalykų vairuoti hibridą labai smagu. Džiugina ne tik vairavimas, bet ir kuro sąnaudos. Tai labai ekonomiškas automobilis“, – savo pirkiniu džiaugiasi žinoma moteris.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Naujojo „Toyota Prius Plug in Hybrid“ pristatymo vakarėlis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Naujojo „Toyota Prius Plug in Hybrid“ pristatymo vakarėlis

Kelionių agentūros vadovas Rimvydas Širvinskas-Makalius taip pat vairuoja hibridinį automobilį. Jį keliautojas įsigijo prieš porą metų vos išsilaikęs teises. „Nors draugai patarinėjo, kad pirkčiau seną automobilį, nusprendžiau jų neklausyti. Iš karto sėdau prie naujos mašinos vairo“, – pasakojo Makalius.

Automobilis jam yra tiesiog transporto priemonė, padedanti nuvažiuoti nuo taško A iki taško B. „Svarbiausia man automobilyje – kokybiška muzikos aparatūra. Nesu pamišęs dėl naujų mašinų. Tiesa, turiu svajonę kada nors vairuoti „Lexus“ prekės ženklo automobilį“, – atviravo R.Širvinskas-Makalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius