Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujos kolekcijos veidu tapusi Rasa Ciūnė: „Mano spintoje valdė kelnės“

Moteriškų drabužių prekės ženklas „Rudnė“ pristatė naują kolekciją pavadinimu „Naktis“. Modeliu buvo pasirinkta neeilinio grožio modelis Rasa Ciūnė, o ją įamžino fotografas Algis Kriščiūnas.
Rasa Ciūnė
Rasa Ciūnė / Algio Krisčiūno nuotr.

„Neturiu silpnybės suknelėms. Nesidomiu jų tendencijoms, nes senai žinau – jos ne mano kojoms, tad kelnės mano spintoje valdė. Bet klaidžiodama „Facebook“ platybėse, pamenu dar prieš daugiau nei metus, akį patraukė „Rudnė“. Tos suknelės, jaučiau, man. Mano kojoms ir mano figūrai. Ir nuojauta neapgavo. Ir esu labai dėkinga Lenai ir Nadiai už kvietimą įsiamžinti fotosesijoje“, – sakė Rasa Ciūnė.

Algio Krisčiūno nuotr./Rasa Ciūnė
Algio Krisčiūno nuotr./Rasa Ciūnė

Šį rudenį pristatyta kolekcijoje dominuoja juoda spalva, minkštos ir švelnios medžiagos, laisvas kirpimas. Pirkėjoms pristatytos ne tik skirtingų medžiagų suknelės, tačiau ir kelnes, topai bei paltai. Tai moteriškumo ir paslapties balansas, kurio kiekviena moteris ieško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius