Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naujų pupyčių“ ir „Pinup girls“ koncertiniai apdarai – kuo mažiau, tuo geriau

Šeštadienio vakarą Kaune vyko „Only girls millennium“ koncertas, kuriame baikerių kraują kaitino Lietuvos popscenos divos. Vienos pirmųjų scenoje pasirodė grupės „Pinup girls“ ir „Naujos pupytės“, kurios, reikia pripažinti, pasirinko gana panašius, akį traukiančius, viliokiškus apdarus.
„Naujos pupytės“ ir „Pinup girls“
„Naujos pupytės“ ir „Pinup girls“ / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Scenoje pasirodžiusių „Pinup girls“ vakaro kostiumai buvo itin atviri. Juodo tiulio, ilga, žemę siekianti suknelė tikrai nepaliko jokios erdvės susirinkusios minios fantazijai – atlikėjų apatinukai buvo matyti it ant delno. Merginos pasirinko trumpus, sidabrinius šortukus ir palaidinukes.

Lygiai taip pat – nei nuogos, nei apsirengusios – pasirodė ir „Naujų pupyčių“ narės. Nors jų ir „Pinup girls“ kostiumų spalvinė amplitudė buvo radikaliai skirtinga – „pupytės“ pasirinko ryškiai raudnus apdarus, su blizgančiomis, auksinėmis detalėmis – apdarai buvo gana panašūs.

Merginos, dėvinčios šortukus ir liemenėles, savo kūnus „dengė“ ilgais apsiaustais su gobtuvais iš tiulio. Jei pasaka apie Raudonkepuraitę būtų sukurta suaugusiems, pagrindinė veikėja tikrai galėtų atrodyti kaip viena iš grupės „Naujos pupytės“ narių.

Tiesa, grupių narės ne tik panašiai atrodė, bet ir į savo repertuarus įtraukė tokią pačią dainą – tiek „Naujos pupytės“, tiek „Pinup girls“ koncerte baikeriams atliko Rihannos dainą „Diamonds“.

Popprincesių stilių dabar atiduodame į jūsų rankas, tad komentaruose neužmirškite įvertinti, kuri grupė atrodo labiau gundančiai. O daugiau apie „Bike Show Millennium 2013“ koncertą paskaityti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius