Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas prie vairo sulaikytas aktorius Marius Jampolskis: „Atsakysiu už visas pasekmes“

Aktorius Marius Jampolskis turi rimtų nemalonumų su kelių policija. 15min žiniomis, naktį į pirmadienį, kelyje Telšiai-Plungė, jis įkliuvo neblaivus prie automobilio „Opel Zafira“ vairo. Tiksliau, atvykus policijai M.Jampolskio automobilis ne važiavo, o stovėjo šalikelėje.
Marius Jampolskis
Marius Jampolskis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Marius Jampolskis, kaip pats sakė 15min, dirbo Mažeikiuose. Po renginio vidurnaktį jis važiavo namo į Vilnių, deja, greičiausiai nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo į remontuojamą šalikelę.

M.Jampolskis teigė, kad vairuoti neplanavęs. „Buvo visokių aplinkybių, kodėl sėdausi prie vairo. Bet dabar man ne ta nuotaika, kad galėčiau komentuoti. Dabar apie tai man labai sunku kalbėti. Aš neturėjau būti prie vairo“, – sakė aktorius.

Patikslintomis 15min žiniomis, jam nustatytas 1,79 promilės girtumas (gavus pirminius duomenis, buvo minimas daugiau nei 2 promilių girtumas – red.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Apie neblaivaus Mariaus Jampolskio incidentą kelyje – iš policijos suvestinės

„Viskas įvyko kelyje Plungė-Telšiai. Aš sustojau šalikelėje, kuri buvo remontuojama, automobilio dešinysis ratas įstrigo žvyre. Sustabdžiau žmogų, kuris bandė ištraukti mano automobilį. Tas žmogus pastebėjo, kad esu išgėręs. Tuomet atvažiavo policijos pareigūnai“, – 15min sakė M.Jampolskis.

Marius Jampolskis tikina, kad prie automobilio vairo išgėręs sėdo pirmą kartą.

Šiuo metu aktorius yra Kaune, su savo artimaisiais.

„Labai blogai jaučiuosi, todėl labai sunku kalbėti. Dėl šio mano poelgio močiutei sustreikavo širdis“, – prisipažino M.Jampolskis.

„Šeima mane labai palaiko. Aš atsakysiu už visas pasekmes, už kurias turiu atsakyti. Tik, ačiū dievui, kad nepadariau avarijos, niekas nenukentėjo“, – 15min kalbėjo M.Jampolskis.

Dėl vairavimo išgėrus policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Anot M.Jampolskio jam automobilis yra sugrąžintas, o jis pats laukia kraujo tyrimo rezultatų.

Pagal Baudžiamojo kodekso 281 str., tas, kas vairavo kelių transporto priemonę būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Gresia ir automobilio konfiskavimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius