Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neištvėrusi skausmo kirkšnyje Monika Šalčiūtė kreipėsi į medikus

Šokėja Monika Šalčiūtė pirmadienio pavakarę pasidalijo nuotrauka, kurioje laiko kakavos puodelį sėdėdama Antakalnio poliklinikoje. „Su dešine koja sunku vaikščioti... Ištinus kirkšnis labai... Guzas... Ir temperatūra dėl to labai pakilus“ – gerbėjams suskubus klausti, kas atsitiko, po nuotrauka pakomentavo ji.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Jau antrą savaitę jaučiu skausmą kirkšnyje – ten atsirado guzas, todėl man pasidarė labai neramu. Buvau užsiregistravusi pas gydytoją 18-ai dienai, nes tik tada mano daktarė galėjo priimti, bet atėjau anksčiau“, – portalui Žmonės.lt sakė M.Šalčiūtė.

Anot jos, laukti kovo 18-osios ji jau nebegalėjusi, mat kirkšnies srityje, pilvo apačios šone, atsirado patinimas ir skausmas pasidarė toks, kad ji ne tik kad negalėjo vesti šokių treniruotės, bet ir paprastas ėjimas tapo skausmingas.

„Sunku vaikščioti, nes skauda, todėl ir treniruotės šiandien jau nebegalėjau vesti. Vos tik atsikėlusi pajutau, kad negaliu laisvai judėti, nes labai skauda“, – liūdnu balsu kalbėjo Monika, laukdama savo vizito pas daktarę.

Asmeninio archyvo nuotr./Monika Šalčiūtė pasidalijo nuotrauka iš Antakalnio poliklinikos
Asmeninio archyvo nuotr./Monika Šalčiūtė pasidalijo nuotrauka iš Antakalnio poliklinikos

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius