-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nemylimų“ režisierius gimtadienį šventė su vaikišku šampanu!

Provokuojančio serialo „Nemylimi“ kūrybinė grupė ne tik scenarijaus intrigomis vakarais žavi TV3 žiūrovus. Draugiška komanda visai neseniai nusprendė ypatingai pasveikinti visų mylimą ir gerbiamą režisierių Sigitą Račkį.
Komanda sveikina S.Račkį
Komanda sveikina S.Račkį / TV3 nuotr.

„Šeštadienio rytą, kuomet dauguma miegančių vilniečių dar vertėsi ant kito šono, mūsų filmavimo grupė jau gludino kriminalinio turiniu planus, žinoma, ne tik „Nemylimų“ scenarijų, bet ir planą, kaip 58 gimtadienio proga pasveikinti gerbiamą režisierių, praneša TV3.

Pasikvietėme netoliese grojančius gatvės muzikantus, kad atliktų Sigito mėgiamą dainą. Nuskambėjus žodžiui „filmuoja“, įsiveržėme pas jį su visa grupe, padovanojome vaikiško šampano butelį „Pykšt pokšt“ ir pamėgto serialo „Moterys meluoja geriau“ pirmojo ir antrojo sezono serijų kopijas. Kaip pamena TV3 žiūrovai, pirmajame sezone Sigitas vaidino Medos meilužį, antrajame – pats jį režisavo. Sigitas liko abstulbęs“, – staigmenomis mėgstantys pamaloninti kolegas pasakoja TV3 serialo „Nemylimi“ kūrėjai.


Kokios intrigos žiūrovų laukia TV3 pamėgto serialo „Nemylimi“ artimiausiose serijose, sužinosite pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius