Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neptūno“ krepšininkas Arnas Butkevičius Barselonoje pasipiršo Lauritai Vilkaitei ir išgirdo „taip“

Klaipėdos „Neptūne“ žaidžiantis krepšininkas Arnas Butkevičius (24) saulėtą sekmadienio vakarą žengė itin svarbų žingsnį savo gyvenime – Barselonoje pasipiršo mylimajai, vizažo meistrei Lauritai Vilkaitei (23), praneša 15min.
Arnas Butkevičius ir Laurita Vilkaitė
Arnas Butkevičius ir Laurita Vilkaitė / 15min.lt ir asmeninio albumo nuotr.

Šiuo metu Arnas ir Laurita išvykę į Ispaniją, Barseloną, kur dviese atostogauja. Sekmadienio vakarą krepšininkas sumanė šią kelionę padaryti ypatingesnę – paprašė mylimosios rankos.

„Nuvykus ant Tibidabo kalno, kur yra atrakcionų parkas ir atsiskleidžia visos Barselonos vaizdas, Arnas paprašė už jo tekėti. Iš pradžių pasakiau „Taip!“, o tada – „Koks tobulas žiedas!“. Būtent tokio ir norėjau, vyras mane puikiai pažįsta“, – 15min juokdamasi pasakojo L.Vilkaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Laurita Vilkaitė
Asmeninio albumo nuotr./Laurita Vilkaitė

Pasak Lauritos, jiedu su Arnu jau prieš 5,5 metų pamatę vienas kitą žinojo, kad gyvenimą kurs kartu, tad ir sužadėtuvėms buvo pats laikas. „Kaip ir tikėjausi, kad netrukus tai atsitiks“, – šypsojosi ji.

Kol kas pora nusprendė pagyventi sužadėtinių nuotaikomis – didžiosios šventės dar nekels. „Vestuvės numatytos kitiems metams“, – 15min teigė Laurita Vilkaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius