-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nerealiuosiuose“ už savo šeimos garbę kovoja net prezidento patarėjai

Išbandyti savo jėgas ir šeimos tarpusavio supratimą TV3 žaidime „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ ryžtasi įvairiausių profesijų atstovai. Dalyvių anketas pildo ir medikai, ir aktoriai, ir net prezidento patarėjai!
Čižiūnų šeima
Čižiūnų šeima / TV3 nuotr.

Šį penktadienį prie „Nerealiųjų“ starto linijos stos prezidento Valdo Adamkaus patarėjas teisėsaugos klausimais Ugnius Čižiūnas, praneša TV3.

Jo darbą laidos vedėjams išduos jo dukra Ugnė. Ji papasakos, ką atsakingas pareigas užimantis tėtis mėgsta veikti laisvalaikiu. Nuostabą vedėjų akyse paliks ne tik šis Ugnės prisipažinimas, bet ir vos trijų mėnesių sulaukęs Čižiūnų sūnus Vėjas. Jis yra mažiausias iki šiol laidoje dalyvavęs „Nerealiųjų“ žaidimo dalyvis.

Čižiūnų konkurentais šį kartą taps kauniečio, penkiolika metų gyvuojančios grupės „16 Hz“ nario Roberto Jucevičiaus šeima. Jų palaikyti atvyks ir kitas grupės narys – Roberto brolis Petras. Dainininko šeima TV3 žiūrovus nustebins originaliais namų darbais. Roberto sūnus Benas padedamas tėčio, pademonstruos magijos pradžiamokslį ir kelis triukus. Jucevičių palaikyti atvykęs Beno magijos mokytojas Nikolajus visų akyse „apmaus“ laidos vedėjus Andrių ir Laviją! O žiūrovus iki ašarų kvatoti privers mažojo Beno pasakojimas apie mamos pomėgį vaikščioti po parduotuves ir pirkti dažus.

Bene linksmiausia užduotis šeimynų lauks „Išdaigų“ raunde, kai tėčiams teks volioti savo vaikus, apsuktus lipnia juosta. Kokia tai užduotis ir ką darys tėčiai netyčia vaikams sulipus, žiūrovai sužinos penktadienį 19.15 val. TV3 eteryje.

Linksmybių netrūks ir šeimoms uždainavus, kai į studiją įžengs ryškiosios „Rokados“ šokėjos, nuolat „nuspalvinančios“ estrados princo Ryčio Cicino koncertus.

Ar pavyks prezidento patarėjo šeimai įveikti linksmą dainininko šeimyną, ar šie nepasitelks magijos atlikinėdami kitas užduotis ir kaip studijoje jausis mažiausias žaidimo istorijoje laidos dalyvis, sužinosite jau kovo 20 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius