Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininkės Rasos Arlauskienės ir atlikėjo Petro Daunio draugystė – romanas ar darbo santykiai?

Lietuvos pramogų pasaulio aistros nerimsta – jo užkulisiuose jau kurį laiką šnabždamasi apie tai, kas sieja renginių organizatorę Rasą Arlauskienę ir atlikėją Petrą Daunį (28). Jiedu kartu pasirodo dažname renginyje, o pastarosiomis dienomis drauge laiką leidžia ir Barselonoje.
Rasa Arlauskienė ir Petras Daunys
Rasa Arlauskienė ir Petras Daunys / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Diskusijos apie tai, kad žinomą verslininkę ir atlikėją galimai sieja daugiau nei paprasta draugystė, verda jau ne vieną mėnesį. Kalbas kursto tai, kad Rasa ir Petras pastaruoju metu gana dažnai mėgaujasi vienas kito draugija – kartu yra pastebimi tiesiog gatvėje ar renginiuose. Tik nors į renginius ateina drauge, prie fotosienelės dažniausiai pozuoja atskirai.

Tiesa, daugiausia klausimų kilo po to, kai abudu išvyko ilsėtis į Barseloną. Nors socialiniuose tinkluose jiedu bendrose nuotraukose nepozuoja, akylesni pastebėjo, kad tuo pačiu metu Ispanijoje besisvečiuojantys Rasa ir Petras ilsisi tame pačiame viešbutyje.

Vis dėlto kalbas apie tai, kad jis su Rasa galbūt puoselėja gilesnius jausmus, Petras neigia. Dar prieš kelis mėnesius sutiktas viename vakarėlyje kartu su juo atėjusią verslininkę atlikėjas 15min pristatė kaip savo vadybininkę.

„Mus sieja tik bendri darbai. Rasa šiuo metu yra mano vadybininkė, mes bendradarbiaujame ir tiek, – tikino P.Daunys. – Rasa turi šeimą, vyrą, tai mums nelabai pavyktų būti pora.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Arlauskienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Arlauskienė

Paklausus, kaip tuomet jis vertina sklindančias kalbas ir negi jos atsirado iš nieko, Petras teigė į jas nekreipiantis dėmesio.

„Mano gyvenime yra buvę daug moterų, bet kai kurios iš jų buvo nežinomos ir niekam neįdomios, o kitos, kurios yra tiesiog kolegės, kitiems sukelia įvairių minčių, nuomonių, apkalbų. Man visiškai tas pats, ką jie galvoja, nes aš žinau, ką aš darau, – 15min sakė P.Daunys.

Negana to, Petras teigė šiuo metu esantis vienišas ir pabrėžė, kad antros pusės net neieško, nes tiesiog neturi tam laiko – koncentruojasi į savo karjerą.

Kalbas apie galimą romaną griežtai neigė ir verslininkė. Kalbėdama su 15min ji teigė, kad su Petru susipažino organizuodama renginius, kai kviesdavo jį pakoncertuoti. Anot jos, sklindančios kalbos yra tiesiog juokingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius