Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neringa Čereškevičienė atidaro „Tele bim-bam darželį“

Kai durys užsidaro, kažkas atveria langą. „Tele bim-bam“ laidos televizijoje neliko, tačiau jos siela Neringa Čereškevičienė (44) neatrodo nusiminusi – pagaliau ji gali išpildyti seną svajonę ir atidaryti „Tele bim-bam darželį“. Kaip visada energinga, pozityvi, nusilaksčiusi, bet nepasiduodanti nuovargiui, pokalbį apie naują veiklą ji įspraudė tarp daugybės darbų.
Neringa Čereškevičienė
Neringa Čereškevičienė / Gretos Skaraitienės nuotrauka
Temos: 1 Neringa

Nuo vaikystės svajojote tapti darželio auklėtoja?

Auklėtoja nesvajojau būti – norėjau tapti traktoriste ar balerina, o esu kažkas per vidurį – režisierė (juokiasi). Aš mylėjau savo darželį. Buvau labai visuomeniška, pykdavau, jei mama vėliau į jį nuvesdavo, anksčiau pasiimdavo. Taip ir išliko tas mažos bendruomenės džiaugsmas. Po mokyklėlės vaikų darželis – kokybiškai naujas etapas. Valakampiuose, pušyne, nuomojamės namelį dvidešimt penkių arų žemės sklype, turėsime gražų kiemą, aikštyną, lysvelių. Žiemą galėsime statyti ėdžias ir šerti žvėrelius, vasarą – klausytis paukščių ir mokytis skirti jų balsus. Galėsime būti atsipūtę menininkai sodininkai ir dieną praleisti taip, kaip daugelis namuose negalėtų, nes neturi tokio didelio kiemo. Ši idėja atėjo iš vaikystės – tai daugiabučių vaiko, neturėjusio savo kiemo, svajonė.

Daugiau – žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius