Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa Šiaudikytė – atvirai apie nutrūkusias sužadėtuves: „Aš meilę suprantu kitaip“

Atlikėja Neringa Šiaudikytė (28) šiandien atrodo laiminga ir džiaugiasi galėdama siekti karjeros JAV. Po trejus metus trukusios draugystės ir nutrūkusių sužadėtuvių su 2010-ųjų projekto „Tu gali šokti“ nugalėtoju, asmeniniu treneriu Tomu Uroška (34), dainininkė sakė visą savo laiką skyrusi darbams.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Vilmanto Žilinsko nuotr.

Visgi apie nutrūkusią draugystę ir buvusį sužadėtinį Neringa atsiliepia tik gražiais žodžiais.

„Jis viskuo lepindavo, žinodavo, kas man patinka, jis tikrai stengėsi. Neturiu jokių priekaištų iš tos pusės“, – LNK laidoje KK2 kalbėjo N.Šiaudikytė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Neringa Šiaudikytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Neringa Šiaudikytė

Moteris prisipažino, kad ji meilę supratusi kitaip nei jos buvęs sužadėtinis Tomas: „Aš meilę suprantu ne tik, kad mes va čia dabar mylime vienas kitą, esame vienas šalia kito, bet aš suprantu ją, kai tu jauti tą žmogų šalia, nors esi 1000 mylių atskirai.“

Visgi moteris prisipažįsta bandžiusi išsaugoti ilgai trukusią draugystę, tačiau to padaryti nepavyko. Pora nusprendė sukti skirtingais keliais.

„Mes tikrai ir bandėm, ir lipdėm, ir stengėmės vienas kitą labiau suprasti. Jis tikrai yra fainas kaip žmogus, kažkam bus geras vyras, tiesiog ne man“, – sakė N.Šiaudikytė.

Anksčiau kalbėdama su 15min atlikėja neslėpė, kad skyrybos su sužadėtiniu išties apvertė jos gyvenimą aukštyn kojomis ir kiek aplaužė sparnus. Tačiau kai gyvenimas ką nors atima, kažką ir duoda – šiandien Neringa gali džiaugtis sėkmingu muzikiniu šuoliu į tarptautinius vandenis.

Liudos Taparauskienės nuotr./Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška
Liudos Taparauskienės nuotr./Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška

„Jaučiu, kaip į gyvenimą ateina harmonija. Supratau, kad atėjo laikas tam tikrus dalykus paleisti, leisti jiems išeiti – tik taip tuomet ateina tikroji laimė. Taip buvo ir su Tomu.

Abu kankinomės, nes abu negalėjom daryti to, kas mums patinka, vienas kitą stabdėme. Ir aš save stabdžiau, plėšiausi bandydama rasti pusiausvyrą – nenorėjau aukotis dėl santykių, tačiau tuo pačiu ir palikti žmogaus vieno. Dabar nėriau į veiklą, kuri man teikia didžiausią džiaugsmą – į muziką“, – 15min sakė atlikėja.

Tarp Lietuvos ir Los Andželo gyvenanti dainininkė tikina besijaučianti kaip niekad gerai. Ji – rami, pozityvi ir kupina tikslų, link kurių kasdien mažesniais ar didesniais žingsneliais juda į priekį.

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

Los Andžele Neringa susirado prodiuserius ir pradėjo solinę dainininkės karjerą bei filmuotis įvairiuose muzikiniuose klipuose. Neringos prodiuseriai moteriai sakė, kad kai pirmą kartą ją pamatė, iškart suprato, jog ji ne iš JAV.

„Man prodiuseris yra ne kartą pasakęs: kai tu atėjai pirmą kartą pas mus, atrodei kaip visiška Rytų Europos mergaitė“, – KK2 kalbėjo N.Šiaudikytė.

Amerikiečiai merginai patarė nebūti tokiai paprastai – patarė būti tikra „diva“ ir save pateikti daug patraukliau – ilgi plaukai, kojos, apvalios krūtys, plokščias pilvas. Grįžusi iš Amerikos Neringa viename renginyje atrodė itin seksualiai ir iškart sulaukė kritikos.

15min primena, kad Neringa Šiaudikytė ir asmeniniu treneriu dirbantis Tomas Uroška susižadėjo 2015 metų vasarą Nicoje, po beveik trejų metų draugystės. Pora išsiskyrė 2017 metais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šokėjas Tomas Uroška po nutrūkusių sužadėtuvių naują laimę atrado su Paulita: „Nesidairau į praeitį“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius