Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neseniai gimusi „Humoro klubo“ nario Vaidoto Šiožinio dukra jau turi vardą: „Norėjome išskirtinio“

Balandžio 15 dieną tėvais tapę „Humoro klubo“ narys Vaidotas Šiožinis ir renginių organizatorė Berta Šiožinienė jau išrinko pirmagimei vardą. Sako norėję reto, tad kad mergaitė darželyje sutiks bendravardę – menki šansai.
Berta Urbonaitė ir Vaidotas Šiožinis
Berta Urbonaitė ir Vaidotas Šiožinis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Neseniai gimusią dukrą V.Šiožinis su žmona Berta pavadino Ilze. Tai 15min patvirtino laiminga mama. Kaip komentavo moteris, vardą išrinko po ilgų svarstymų.

„Norėjome išskirtinio, tačiau trumpo, kuris derėtų prie dukrelės pavardės. Be to, tai nėra dažnas vardas, todėl mažylei ūgtelėjus sutikti darželyje ar mokykloje dar vieną Ilzę praktiškai nėra šansų“, – sakė B.Šiožinienė.

Tiesa, pridūrė, kad vardą pasiūlė mergaitės seneliai. „Su vyru ilgai galvojome, tačiau stebėdami savo dukrą pamatėme, kad šis vardas jai labai tinka, tai apsitarę su aplinkiniais ir priėmėme sprendimą“, – paaiškino Berta.

Pasiteiravus, kokiomis nuotaikomis šiuo metu gyvena ir ar jau spėjo susigyventi su ta mintimi, kad turi dukrą, B.Šiožinienė juokėsi, kad prisitaikyti buvo prie ko.

„Naktys ilgėja, dienos trumpėja. Šiaip mažylė ir valgo, ir miega nemažai, todėl kardinalių pokyčių rutinoje nėra, bet naujagimis yra be proto didelė atsakomybė, tai abu dar kiek išsigandę. Tačiau kiekviena sekundė su mažyle yra neįkainojama“, – patikino ji.

15min primena, kad šeimą gandrai aplankė balandžio viduryje. Kadangi karantinas, teko prisitaikyti prie taisyklių – šiuo metu gimdyvių negali lankyti artimieji, draudžiama ir vyrui dalyvauti gimdyme. Vaidotas savo dukrą išvydo po poros dienų.

V.Šiožinis ir jo mylimoji B.Urbonaitė susituokė 2019-aisiais, praėjus metams ir septyniems mėnesiams nuo pažinties. O susipažino jiedu paprastai – susirašė internetu ir nuėjo pažaisti biliardo. Kaip sakė komikas, toks paprastas pasimatymas buvo. Ir keistas. Mat išgirdusi, kad Vaidotas yra „Humoro klubo“ narys, jo būsimoji žmona bijojo ne tik juokauti, bet ir šnekėti.

„Buvo keista. Nesupratau, ar patinku aš jai, ar ne“, – prisiminęs pradžią juokiasi Vaidotas. Vis dėlto baimė greitai išgaravo, kalbėti darėsi vis lengviau, o netrukus taip „įsivažiavo“, kad suprato – vienas be kito negali.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Viskas taip paprastai juodu atvedė iki dienos, kurios laukė su dideliu nekantrumu. 2019-ųjų rugsėjo 6 dieną Berta ir Vaidotas Švč. Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje tapo vyru ir žmona.

Kaip patys juokiasi, reikalus „užrišo“ jie pakankamai greitai, o kam – gal ir netikėtai. Gi vos birželio pirmąją jie paskelbė apie sužadėtuves, kurios irgi įvyko juos gerai atspindinčioje vietoje. Jie susižadėjo... automobilių aikštelėje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vaidotas Šiožinis su drauge
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vaidotas Šiožinis su drauge

„Buvome su draugais, kurie tuo metu buvo susižadėję ir planavo savo vestuves. Mes visi sėdėjome kavinėje ir jie tarėsi, kokios jiems muzikos reikės ir t.t. Jie labai dėl šių dalykų pykosi, o mes su Berta tiesiog atsisukdavome vienas į kitą ir sakydavome: „Mes tai žinome, kaip norime“. Ir tada mes supratome, kad žinome viską, ko norime. Susižvalgėme ir pagalvojome – gal jau ir mums metas, jeigu taip viską žinome? Nėra čia ko laukti“, – pasakoja V.Šiožinis.

Kaip tarė, taip ir padarė – nupirkęs žiedą jis Bertai pasipiršo Vilniuje, automobilių aikštelėje. Kaip reagavo būsima nuotaka? Puikiai. Kaip pasakoja Vaidotas, vieta jo išrinktajai buvo visiškai nesvarbi, priešingai, tokiomis sužadėtuvėmis ji džiaugiasi žymiai labiau – jei būtų uždavęs vieną lemtingiausių klausimų, pavyzdžiui, Paryžiuje, smagu nebūtų buvę. Jiedu tokių klišių nemėgstantys, jų atsisakė ir vestuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius