Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nesklandumai „X Faktoriuje“: vienai balsingiausių šou dalyvių pasirodymo metu sugedo mikrofonas

Sekmadienio vakarą į „X Faktoriaus“ finalo sceną žengusiai Kristinai Jurevičiūtei teko nemažai streso. Atlikėjai pusę dainos teko dainuoti su sugedusiu, trūkinėjančiu mikrofonu.
„X Faktoriaus“ finalo akimirka
„X Faktoriaus“ finalo akimirka / TV3 nuotr.

Sekmadienį „X Faktoriaus“ scenoje penki konkurso finalistai scenoje atliko po dvi dainas. Jazzu komandoje dainuojanti Kristina Jurevičiūtė savo pirmą dainą atliko be trukdžių, tačiau tinkamai atlikti ir antrą kūrinį ji negavo šanso.

Pradėjus dainuoti Jennifer Hudson dainą „You're gonna love me“, Kristinai iš pradžių viskas ėjosi puikiai. Tačiau viduryje kūrinio netikėtai dingo jos balsas, liko girdėtis tik muzika.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė

K.Jurevičiūtė kaip tikra profesionalė nepasimetė ir dainavo toliau. Mikrofonas tai įsijungdavo, tai išsijungdavo, ėmė trūkinėti. Tačiau ant jos veido nebuvo matyti jokio išgąsčio.

Komisijos nariai nesuprato, kas nutiko - ėmė žvalgytis vienas į kitą, tarpusavyje kalbėtis. Marijonas Mikutavičius ėmė rodyti ženklą, prašydamas režisierių nutraukti pasirodymą ir Kristinai leisti dainuoti iš naujo, kai techniniai nesklandumai bus sutvarkyti. Tačiau merginos numeris taip ir tęsėsi toliau, kol galiausiai baigėsi daina.

„Nenoriu nuslėpti, nes tai buvo akivaizdu – buvo techninės problemos. Pusę dainos garsas trūkinėjo. Ką dabar daryti? Ar perdainuojame, ar balsuojame už tai, kas buvo? Bus pats šūdiniausias dalykas pasaulyje, jei techninės problemos šią dieną pakiš koją šiai moteriai“, – pasimetęs kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

Nors visa arena pakilę nuo kėdžių skandavo „Pakartot!“, Kristinai Jurevičiūtei to daryti nebuvo leista – nuskambėjus jos numeriui, iškart žiūrovams buvo paskelbtas balsavimo startas. Tačiau visi komisijos nariai atlikėją itin gyrė ir skatino už ją balsuoti, nepaisant nesklandumų.

„Kristina dar kartą įrodė, kad ji yra super artistė. Ji nusipelnė būti ant scenos. Mikrofonas užsikimšo nuo jos jėgos, nuo jos garso – taip, technika irgi nestebuklinga, visko atsitinka. Kristina užmušė mikrofoną! Ji neparodė nė trupučiuko, kas jai atsitiko. Jai tai nesutrukdė atlikti dainos iki galo, iškovoti mūsų ir žiūrovų simpatijos. Aš žemai lenkiu galvą“, – kalbėjo Saulius Urbonavičius-Samas.

„Ar tikrai mes neturim galimybės išklausyti dar kartą pasirodymo? – klausė Saulius Prūsaitis, tačiau laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis atsakė neigiamai – esą tokios „X Faktoriaus“ taisyklės. – Dėl to ir džiaugiuosi. Tai yra išskirtinis atvejis, tai yra absoliuti, 100 proc. kokybė, kuriai sutrukdė menkas trukdis. Kas keisčiausia, tai ir yra stebuklas, kad net technika negali sutrukdyti tikrai emocijai. Gerai, keletas natų nenuskambėjo, nutrūko, bet jūs matėt akis, kūno kalbą, jūs ją matėt spindinčią. Ačiū.“

„Kristina, lai tai tau bus patirtis. Tau šią savaitę kiša koją ir liga, ir techninės problemos. Taip būna, reikia su tuo susitaikyti. Bet tai visiškai nepakišo kojos tau iš esmės. Manau, kad žiūrovai tau kojos irgi nepakiš, nes aš vis tik lieku prie to, kad esi geriausia dainininkė šių metų „X Faktoriuje“, – sakė Jazzu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius