-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netekęs žmonos renginių vedėjas Evaldas Venskutonis liko su 3 vaikais: pagelbėti galima suteikus darbo

Socialiniuose tinkluose žaibiškai plinta kaip niekad jautri istorija. Žmonos netekęs renginių vedėjas Evaldas Venskutonis liko su trimis vaikais, o šiuo neapsakomai sunkiu metu vienintelis būdas pabėgti nuo minčių – darbas. Žmonės dalijasi vyro prašymu ir ragina visus, reikalingus tokių paslaugų, nebūti abejingiems.
Evaldas Venskutonis
Evaldas Venskutonis / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Netektis Darbas

Kalbėdamas su 15min renginių vedėjas neslepia išgyvenantis sunkiausią gyvenime etapą. Nuo žmonos laidotuvių praėjo kiek daugiau nei savaitė.

„Apie tai nėra lengva kalbėti. Atrodo, stengiesi į kasdienius darbus kabintis, apie tai negalvoti, tačiau yra labai sunku“, – kalbėdamas su 15min sako renginių vedėjas.

Bandydamas pabėgti nuo slogių minčių, jis socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė pasiūlymą norintiems padėti ne aukoti, o pagelbėti užsakymais. Vis dėlto kreipdamasis į draugus ir sekėjus jis nesitikėjo, kad taip greitai sulauks didžiulės pagalbos.

„Nežinau, kas nutiko, bet visi rašo, kviečia padėti. Nežinau, verkti čia ar džiaugtis. Bet kuriuo atveju – man labai gera jausti palaikymą iš visuomenės, ypač tų žmonių, kurie manęs nepažįsta“, – sako Evaldas.

Jis užsiima renginių organizavimu, vedimu, dėl jo paslaugų gali kreiptis įmonės ir privatūs žmonės.

„Man būtų didelė nauda su komanda apsiimti įvairus darbus, kurie padėtų negalvoti apie tuos dalykus, kurie yra skaudūs. Ieškau visokių būdų, formų kaip atitrūkti nuo mąstymo, skaudžių minčių, viską bandau, kažkuris būdas galbūt padės“, – sako vyras.

Socialiniuose tinkluose išplito raginimas padėti sunkų etapą išgyvenančiam vyrui, neabejingi liko ir žinomi žmonės.

„Gimdydama kūdikį mirė renginių vedėjo Evaldo Venskutonio žmona. Jis liko su trim vaikučiais. Darbas žmonėms padeda nepalūžt. Jei norite padėti, sako Evaldas, padėkite darbu. Žinau, kad kas nors gali pagalvoti, jog nenorėtų savo renginiui žmogaus, kurį ištiko tokia tragedija, bet neverta būti ribotiems, nes gerumas gydo. Visus“, – socialiniame tinkle rašė Agnė Jagelavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius