Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta žinia: Karolina Meschino su mylimuoju OG Version laukiasi pirmagimio

Pramogų pasaulį apskriejo netikėta žinia – nuomonės formuotoja, socialinių tinklų garsenybė Karolina Meschino ir jos mylimasis, reperis Dominykas Ježeris, žinomas kaip OG Version, laukiasi pirmagimio.
OG Version ir Karolina Meschino
OG Version ir Karolina Meschino / Aistės Kirsnytės, 15min nuotr.

Apie tai Karolina pranešė sekmadienio popietę savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad nėštumą bandė kurį laiką slėpti, tačiau patikino, kad kartu su Dominyku yra be galo laimingi, jog dar šiemet sūpuos pirmagimį.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate, tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet išėjo gan juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise“, – rašė K.Meschino.

Karolina dar pridūrė, kad pastaruoju metu nuo klausimų apie nėštumą teko ne kartą išsisukinėti. „Atsiprašau visų draugų ir pažįstamų už milijoną atmaskių ir mini pamelavimų per paskutinius mėnesius“, – rašė ji.

Netrukus jaukia nuotrauka, kurioje taip pat matyti nėštukės pilvukas, pasidalijo ir pats merginos mylimasis Dominykas Ježeris. Po nuotrauka vaikinas paliko reikšmingą žinutę: „Family first“ („Šeima pirmiausia“).

View this post on Instagram

Family first

A post shared by OG Version (@ogversion) on

15min primena, kad prieš dvejus metus, socialinių tinklų žvaigždė nutraukė santykius su modeliu Jonu Misevičiumi. Tačiau jos širdį netruko užkariauti grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remis.

Karolina tikino, kad ir pati nebūtų patikėjusi, kaip netikėta jos ir Remigijaus pažintis internete peraugs į gražius santykius realiame gyvenime, paklausta, ar jaučiasi laiminga, tą kartą net nesudvejodama atsakė: „Nesu buvusi laimingesnė.“

Tačiau šių metų pradžioje socialiniuose tinkluose ir vėl nerimo aistros, pasirodžius kalboms, kad Karolina draugauja su OG Version. Internautai spėliojo, kad jis išskyrė Karoliną Meschino ir Remigijų Daškevičių-Remį, dėl to nepasirodo kartu su FSG. Žinoma nuomonės formuotoja vėliau patvirtino, kad išties draugauja su Dominyku Ježeriu-OG Version.

Istorija prasidėjo nuo socialiniuose tinkluose ir forumuose besidalijamos žinios, esą Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su tos pačios grupės nariu Dominyku Ježeriu-OG Version. Greitai išplito laiškas, kuriame teigta, kad dėl to minėtas narys nepasirodys su grupe „Flying Saucer Gang“.

Po šios žinios Karolina dingo iš socialinio tinklo, kuriame ji – pati įtakingiausia nuomonės formuotoja Lietuvoje. Tiesa, daugeliui pasigedus Karolinos, ji pati teigė, kad sprendimą pasislėpti nuo socialinių tinklų sekėjų padarė norėdama pailsėti nuo socialinių tinklų.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./OG Version ir Karolina Meschino
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./OG Version ir Karolina Meschino

Kurį laiką mergina atsitvėrė tylos siena, tačiau jos sekėjai galėjo pastebėti, kad laiką ji vis dažniau leidžia su savo nauju mylimuoju, o pavasarį kartu su OG Version persikėlė ir į naujus namus.

„Mano gyvenime yra nauji santykiai, norisi būti kartu ir pas tėvus tikrai nebesinori gyventi tokių metų, kai jau patiems būtų laikas kurti šeimą“, – atvirame 15min interviu pasakojo K.Meschino.

Mergina taip pat paatviravo, kad šiuos santykius stengiasi kaip įmanoma saugoti nuo viešumos: „Šiuos santykius labiau noriu pasilikti sau. Manau, jog vienu metu dėl to ant manęs sekėjai ir pyksta, ir džiaugiasi. Jie mato, kad šiuos santykius tikrai branginu. Kai mums būna gera nuotaika, būna, kad Dominykas pasimaišo mano story. Bet kelionių nuotraukos ar kadrai iš buities yra skirti mūsų nuotraukų albumams ir šeimos nariams, mums patiems.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Šauktinių sąrašuose atsidūrė ir Karolinos Meschino naujas širdies draugas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius