Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netrukus mama tapsianti Agnė Bilotaitė: „Šis laikas – vienas geriausių gyvenimo momentų“

„Jaučiuosi kaip niekada laiminga“, – šypsosi Seimo narė Agnė Bilotaitė (34). Pirmagimio laukimu gyvenanti politikė jau skaičiuoja paskutinius nėštumo mėnesius, tačiau darbuose sukasi ne ką prasčiau nei anksčiau, o dar ir džiaugiasi išgyvenanti kone gražiausias akimirkas savo gyvenime.
Agnė Bilotaitė
Agnė Bilotaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pirmadienį Rūta Mikelkevičiūtė ir Giedrė Talmantienė būsimas bei esamas žymias mamas pakvietė pietų – juk moterys kartais taip įsisuka į savo veiklas, kad galiausiai pamiršta pačios save.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Baiba Skurstenė ir Agnė Bilotaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Baiba Skurstenė ir Agnė Bilotaitė

Čia atvykusi netrukus mama tapsianti Agnė Bilotaitė atrodė tiesiog nepriekaištingai. „Jaučiuosi puikiai. Šis laikas – vienas geriausių gyvenimo momentų, patirčių. Net savijauta, kaip bebūtų keista, yra labai gera. Ir dvasine prasme viduje – ramybė, pusiausvyra, atsirado kažkoks susikaupimas, ko anksčiau nebuvo per visą lėkimą, darbus“, – 15min pasakojo A.Bilotaitė.

Nors vaikas gims jau už poros mėnesių, Agnė sako kol kas specialiai tam nesiruošia – drabužių neperka ir vardo negalvoja.

„Laikausi prietaro, kad per daug anksti nereiktų ruoštis. Dabar tiesiog skaitau ne grožinę, o specializuotą literatūrą, juk reikia suprasti, kas manęs laukia. Taip pat jau turiu sąrašą būtiniausių dalykų, kuriais pasirūpinsiu baigus darbą. Po Seimo sesijos tai bus pirmasis mano darbas“, – juokėsi ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seimo narė Agnė Bilotaitė laukiasi pirmagimio

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Bilotaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Bilotaitė

O kol kas politikė nežada prislopinti savo tempo. „Aktyvumas mano nė kiek nesumažėjo, energijos turiu tikrai daug. Kol kas visur dalyvauju, turiu savo darbo grupę, kuriai vadovauju, dar laukia daug rimtų darbų, kuriuos turiu pabaigti. Todėl labai dėkoju likimui, Dievui, kad sveikata mano yra puiki ir aš galiu darbuotis, turiu iššūkių. Ir kai kuriems gali būti keista, bet tas atsiradęs pilvukas visai netrukdo“, – 15min kalbėjo A.Bilotaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šedžiuvienė į mamų renginį pirmą kartą atvyko su sūnumi: „Norėčiau dar kelių vaikų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius