-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė: išgyvenusi skyrybas – vėl su Jomantu! (papildyta kovo 27 d.)

„Stengiuosi į gyvenimą žvelgti optimistiškai. Toks požiūris man tik padeda“, – sako seksualioji grupės „69 danguje“ narė Nijolė (25), turėdama galvoje prieš keletą mėnesių įvykusias skyrybas su „Lietuvos ryto“ komandos krepšininku Artūru Jomantu. Laimė, porelė, išgyvenusi sunkų laikotarpį, susitaikė ir iš naujo mėgaujasi santykiais.
Artūras Jomantas ir Nijolė Pareigytė
Artūras Jomantas ir Nijolė Pareigytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Nijolė Pareigytė.
Gimimo data, vieta: 1984 11 27, Klaipėda.
Šeima, kurioje gimė: mama Aldutė – medikė, tėtis Viktoras – Klaipėdos liftų „Schindler“ atstovas Lietuvoje; turi brolį Tomą.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Išsilavinimas: vaikystėje mokėsi Eduardo Balsio menų gimnazijoje, grojo pianinu, dainavo chore. Vilniaus universitete baigė vadybą ir verslo administravimą bei valdymą, o Mykolo Romerio universitete studijuoja Europos Sąjungos teisę.
Pasiekimai: grupės „69 danguje“ atlikėja (dainuoja nuo grupės įkūrimo pradžios, t. y. nuo 2005-ųjų sausio mėnesio).

Vardas, pavardė: Artūras Jomantas.
Gimimo data, vieta: 1985 05 04, Mažeikiai.
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Veikla: krepšininkas; šiuo metu žaidžia Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipoje.

Mariaus Žičiaus nuotr./Nijolė Pareigytė
Mariaus Žičiaus nuotr./Nijolė Pareigytė

Nijole, pastarąjį mėnesį Tu tiesiog švyti. Atrodai stulbinamai, iš Tavęs sklinda puiki energija. Kur slypi paslaptis?

Čia mamai ir tėčiui reikia dėkoti – genai tokie (šypteli). Jei pažinotum mano tėvelius, suprastum, kad viską paveldėjau iš jų. Jie žino daug linksmų frazių, visada yra geros nuotaikos. Su mama mėgstame pasilinksminti, nuolat prišnekame visokių nesąmonių. Manau, tai ir lemia mano linksmą būdą. Esu optimistė. Pastaruoju metu skaitau daug psichologinių ir kitokių knygų – tai puikus atsipalaidavimo būdas. Jei nuotaika būna prasta, turiu vieną tokią knygą, kurią paskaičius iš karto pagerėja savijauta.
Kita vertus, turiu mylimą darbą, daug veiklos, draugų kompaniją.  Ko daugiau norėti?

Tai gyvenimas šiuo metu šypsosi Tau, o Tu jam?

Nusispjaunu tris kartus, bet tikrai taip. Tiesa, prieš kelias naktis sapnavau blogą sapną – kad dantys iškrito. Atsikėlusi pažiūrėjau į sapnininką, kuris yra prie lovos, ir sužinojau, jog tai reiškia artimojo netektį... Bet greičiausiai tik oras keisis (šypteli).

Tiki pranašystėmis?

Studijų laikais, kol dar gyvenau bendrabutyje ir miegojau ant geležinės lovos, dažnai naudodavausi legendiniu sovietiniu sapnininku. Po kiekvieno ryškaus sapno domėdavausi jo reikšme. Kadangi man viskas pildydavosi, ėmiau juo tikėti.

Ką manai apie būrėjų paslaugas?

Kažkada mane Petruškevičius (stilistas Mantas Petruškevičius – aut. past.) nusiuntė pas vieną būrėją. Kadangi pati jai viską išsipasakojau, moteriai nebuvo sunku atspėti mano gyvenimo faktus. Man geriau neiti pas būrėjas, nes esu per daug plepi (juokiasi).

Teiraujuosi apie būrėjas, nes neseniai Vaiva Budraitytė išbūrė neva 2010-aisiais turėtumei ištekėti. Tiki tuo?

Neseniai su Vaiva buvome susitikusios, paragino mane vėl pas ją apsilankyti. Vaiva man dar kartą pakartojo, kad jei šiais metais neatšoksiu vestuvių, tai vėliau ištekėsiu tik sulaukusi 30 metų. Atsakiau jai: „Vaiva, baik, tylėk, nepriburk!“
Negaliu sakyti, kad išsigandau. Kuo išsamiau ši tema nagrinėjama, tuo labiau išgyvenu. Tuomet pradedu svarstyti, gal tikrai jau laikas ryžtis ištekėti?.. Bet paskui suprantu, kad gyvenimas yra mano. Kol pati nepajusiu, jog atėjo metas, tol nesiryšiu.
Negerai, kai artimieji daro poveikį svarbiausiems sprendimams. Neretai tai baigiasi blogai. Džiaugiuosi, kad maniškiai yra visai kitokie. Jie man nenurodinėja, nors kartais leidžia suprasti, jog labai laukia anūkėlio. Tėtis sodyboje jau sukalė sūpynes ir daro smėlio dėžę. Tačiau aš jį raginu dar palaukti.

Kaip manai, kada Tau geriau būtų kurti šeimą: dabar ar tada, kai sueis 30 metų?

Esu labai prisitaikantis žmogus, tarsi chameleonas. Atrodo, prie bet kokios situacijos mokėčiau prisitaikyti...

„Mes buvome išsiskyrę, bet toliau bendraujame. Šiuo metu puoselėjame abipusius santykius. Galiu labai drąsiai pasakyti, kad šį žmogų aš labai myliu ir labai gerbiu.“

Kada norėtumei sukurti šeimą?

Nežinau. Dabar mano prioritetas – mokslai. Kol kas nebaigiau magistro laipsnio studijų, todėl dėmesį skiriu magistro darbo rašymui ir, žinoma, muzikinei veiklai.

O kaip šeima, vaikai?

Viskas įvyks savaime. Maždaug prieš pusmetį man dingtelėjo mintis, kad reikia aukoti karjerą ir atsiduoti šeimai. Tačiau pasidarė sunku, nes per daug emociškai į viską reaguoju. Pavyzdžiui, sugalvojau kadaise pasididinti krūtinę, kitą dieną jau vykau pas gydytoją ir jam pasakiau: „Jei per savaitę nepasididinsiu krūtų, po mėnesio man to jau nebereikės.“ Tas pats buvo ir su buto, ir su automobilio pirkimu.

Tiesiog į viską gyvenime žvelgi paprastai?

Žinoma!  Ir man tai labai padeda. Džiaugiuosi, kad toks mano charakteris. Kol kas tie spontaniški sprendimai pasiteisino, ir mane lydėjo sėkmė.

Sakei, kad prieš pusmetį jau buvo dingtelėjusi mintis apie šeimą. Kas nutiko, kad pakito Tavo nuomonė?

Pajutau, jog dar per anksti. Tiesiog šalia yra žmogus, kuris mąsto logiškai ir supranta, kad dar per mažai laiko bendrauta, per trumpai brandinti santykiai.

Tai Jūs su A. Jomantu vėl kartu?

Mus sieja labai gražūs santykiai. Net neįsivaizduoji, kokie gražūs!
Mes buvome išsiskyrę, bet toliau bendraujame. Šiuo metu puoselėjame abipusius santykius. Galiu drąsiai pasakyti, kad šį žmogų aš labai myliu ir gerbiu. Ir savo mergaitėms dabar sakau, kad dabartiniai mūsų santykiai man daug labiau patinka nei ankstesni.

Bet ar tai tokie santykiai, po kurių galiausiai suskamba vestuvių varpai?

Kodėl gi ne? Negaliu pasakyti, kaip viskas baigsis. Mane šie santykiai labai tenkina. Kitų nereikia! Kol yra Artūras, man laaaaaaabai gerai (šypteli)!

Tai kas nutiko, kad teko išsiskirti? Per daug skubėjote?

Per sparčiai viskas vyko...

Persikėlusi gyventi pas Artūrą, supratai, kad reikia šiek tiek atvėsti?

Turbūt viskas įvyko ne todėl, kad atšalo santykiai. Matyt, aplinkinių spaudimas padarė savo. Pažiro klausimų: „Kaip ji ten gali būti?“, „Kodėl ji nusifotografavo?“, „Kodėl ją kažkas apkabino?“
Supranti, sportininkų pasaulyje visi į tokius dalykus reaguoja labai jautriai. Artūrui buvo daug nesuprantamų dalykų. Jis nesuvokė, kaip galima po darbų grįžti naktį?
Tačiau man rūpi dabartis. Praeitimi niekada nereikia gyventi, nes ji dažnai liūdina. Reikia žiūrėti į ateitį, nes ją mes patys kuriame. Praeitis tegu lieka, o ateitis tebūnie graži!

Tai po skyrybų nusprendėte padėti brūkšnį ir viską pradėti iš naujo?

Negaliu sakyti, kad viską nusprendėme pradėti iš naujo. Tiesiog mes viską tęsiame. Ir tai darome kitaip!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius