-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė: „Klaipėdoje man labiausiai trūksta gyvos muzikos koncertų“

Ne veltui pajūris vadinamas Lietuvos vasaros sostine. Juk ten šiltuoju metų laiku apsistoja ir koncertus rengia ne vienas garsus šalies atlikėjas, tačiau tikrųjų pajūrio rezidentų yra ne taip jau daug. Savo šeimyninį židinį su verslininku Rimvydu Rukaičiu Klaipėdoje kūrenanti dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė tikina, kad nė minutės nesigailėjo iškeitusi sostinės šurmulį į jūros ošimą. Nepaisant to, žinoma moteris pripažino, kad veiksmo čia vis tik trūksta.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Gyvendama Klaipėdoje labiausiai pasigendu gyvos muzikos koncertų. Negaliu sakyti, kad čia niekas nevyksta, tačiau grupės iš užsienio, pripažinkime, daug dažniau renkasi Vilnių arba Kauną“, – su liūdesiu balse tikino ji.

Nijolė pripažino, nors didžiausią jos laiko dalį atima rūpinimasis lapkritį gimusia dukrele Patricija, ji su mielu noru lankytųsi koncertuose. Žinoma, jei tik jų vyktų daugiau.

Štai ketvirtadienio vakarą Nijolė yra pakviesta pasiklausyti legendinio JAV rokerio Jon Bon Jovi dainų. Jas uostamiestyje įsikūrusiame „Olympic Lounge“ atliks geriausia pripažinta grupė iš Didžiosios Britanijos „International tribute to Bon Jovi“ arba trumpiau „Bon Giovi“.

„Nors nesu galvos pametusi dėl „Bon Jovi“ muzikos, keletas dainų man, kaip bebūtų keista, kelia nostalgiją. Kita vertus, „Bon Giovi“ koncerte apsilankyti verta ir dėl to, kad tiek gros, tiek ir dainuos jie gyvai. Tokio koncerto laukiau ilgai“, – sakė N.Pareigytė-Rukaitienė.

Koncerto organizatorių nuotr./Bon Giovi
Koncerto organizatorių nuotr./„Bon Giovi“

Nuo spalvingų rokerių iki Robbie Williams koncerto bilietų

Vieninteliam vakarui į „Amberton Klaipėda“ viešbutyje įsikūrusio baro sceną atvyksianti grupė „Bon Giovi“ iš Didžiosios Britanijos scenoje groja jau daugiau kaip 13 metų  ir yra pripažinti, kaip geriausiai atliekantys (panašiausias balsų skambesys bei grupės pasirodymas – red. past.) legendinės grupės „Bon Jovi“ hitus.

Be itin spalvingų roko dievaičių antrininkų, nemokamo baro atidarymo šventės svečiai išvys ir daugiau staigmenų – geriausių Baltijos šalių barmenų iš Latvijos pasirodymą roko muzikos tematika, galės dalyvauti smagiame aukcione dėl vertingo prizo bei laimėti bilietus dviems į Robbie Williams koncertą Taline.

VIDEO: „Bon Giovi“ – „Always“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius