Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolei Pareigytei suėjo 33-eji: apie gyvenimo harmoniją ir gausesnės šeimos planus

Pirmadienį Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pasitiko su šypsena veide. Lapkričio 27-ąją atlikėjai, laidų vedėjai suėjo 33-eji.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

Gimtadienio dieną Nijolė džiaugiasi, kad pagaliau pasiekė gyvenimo harmoniją, turi drąsos imtis naujų veiklų.

15min N.Pareigytė-Rukaitienė papasakojo, iš kur semiasi įkvėpimo, atskleidė savo laimės receptą ir prasitarė apie planus susilaukti antrojo vaiko.

METŲ DARBAS

Renginių vedimas. Tai prasidėjo metų pradžioje, labai tuo džiaugiuosi. Su kiekviena diena įgaunu pasitikėjimo savimi ir patirties. Negaliu pasakyti, ar dainuoti įdomiau, ar vesti renginius, bet renginiai ir dainavimas yra labai glaudžiai susiję ir tiek viena, tiek kita man labai yra artima.

METŲ DAINA

Visai netrukus pasirodys mano solinė daina. Ji ypatinga tuo, kad yra skirta mano dukrai. Matau tokią viziją, kad po daug metų sėdėsime prie židinio, žiūrėsime vaizdo klipą, kuriame kartu nusifilmavome, klausysimės tos dainos ir dalinsimės prisiminimais. Šią dainą sukūriau tam, kad sustabdyčiau akimirką ir neleisčiau dukrai taip greitai užaugti. Kartais norisi gyvenime sustabdyti laiką, o muzika tam labai padeda.

METŲ KELIONĖ

Šių metų pradžioje su didele kompanija keliavome į Tailandą. Pasirinkome šią šalį todėl, kad sausio mėnesis ten yra sausiausias, tad puikus oras –garantuotas. Tačiau pakliuvome į tokias liūtis, kokių turbūt nesu mačiusi. Visa sala buvo patvinusi taip, kaip buvo neseniai patvinusi Klaipėda. Kai nors minutei pro debesis pasirodydavo saulė, bėgdavome iš namų, kad bent kažkiek jos pamatytume. Po tos kelionės sakiau, kad daugiau Tailando nebebus.

METŲ KURIOZAS

Gyvename Klaipėdos senamiestyje ir visai neseniai buvome savivaldybės informuoti, kad reikia būti budriems. Vieną rytą turėjau važiuoti į filmavimą, išėjau iš namų ir pamačiau, kad Klaipėda yra patvinusi. Tai gamtos kuriozas, nes net mano tėvai neprisimena, kad taip būtų skendęs miestas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

PATRICIJOS IŠDAIGA

Bijau prisišnekėti, bet ji yra labai santūri ir mąstanti asmenybė. Negaliu jos nepagirti – jokių išdaigų nekrečia.

METŲ AKIMIRKA

Vaiko gimimas – niekada nepamiršiu momento, kai pirmą kartą pamačiau Patriciją ir ją prie savęs priglaudžiau.

METŲ PERGALĖ

Priimto sprendimo gyventi be alkoholio laikymasis. Šią tradiciją tęsiu ir tai mano gyvenime yra labai svarbu. Prieš dvejus metus tai buvo metų žingsnis ir kiekvienais metais džiaugsiuos šiuo sprendimu ir toliau puoselėsiu.

METŲ DOVANA

Gebėjimas tobulėti ir skirti laiko saviugdai. Toliau mokausi dainuoti, lankau ispanų kalbos kursus. Ateinančiais metais galvoju ir apie studijas, kurių labai bijau, bet labai noriu.

„Fotogenijų“ nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
„Fotogenijų“ nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

METŲ ĮKVĖPIMAS

Labai mėgstu daug skaityti, o dažniausiai skaitau tai, kas yra tikra ir išgyventa. Mane labai įkvepia istorinių asmenybių ar daug pasiekusių žmonių biografijos. Šiemet skaičiau Ogiusto Rodeno biografiją, kuri mane labai įkvėpė. Reikia sugebėti išgirsti tai, kas parašyta ir pritaikyti sau, o ši knyga man tapo labai artima.

METŲ PAMOKA

Žmogaus laimė priklauso tik nuo tavo paties harmonijos ir sugebėjimo įsiklausyti į save. Aš kiekvienais metais ieškau tos harmonijos ir, kaip niekad, 2017-ieji buvo labai harmoningi metai, nes įvyko labai daug tiek asmeniniam, tiek profesiniam gyvenime. Kai turi daug veiklos, jautiesi reikalingas, o tai labai įkvepia ir paskatina eiti pirmyn.

GIMTADIENIO ŠVENTĖ

Jokia. Iš pradžių galvojau, kad pakviesiu visus, bet paskui supratau, kad nėra didelio noro – pirmadienis nėra tinkamiausia diena švęsti, o anksčiau švęsti negalima. Grįžome prie senos tradicijos susėsti kartu su šeima, nes būtent su ja yra geriausias laikas.

Karolio Bakūno nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Karolio Bakūno nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

33

Šis skaičius kažkokių emocijų nekelia. Aš dar jauna ir džiaugiuosi kiekvienais metais, nes jie atneša patirties, žinių, pasitikėjimą. Depresiją jaučiau prieš 30-metį ir po jo, o dabar tik džiaugiuosi.

NAUJI UŽMOJAI

Yra jų visada – norėčiau šeimos pagausėjimo. Atrodo, kad nebegali, nes į priekį suplanuota labai daug darbų, bet vaikai yra neatsiejama gyvenimo dalis. Tai tokie ir užmojai – kaip Dievas duos.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15min studijoje – Jonas Nainys ir Nijolė Pareigytė: apie naują duetą, moteris ir vyrus

VIDEO: 15min studijoje – Jonas Nainys ir Nijolė Pareigytė: apie naują duetą, moteris ir vyrus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius