-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolės Pareigytės vyras Rimvydas Rukaitis stojo prie didžėjaus pulto

Dainininkės Nijolės Rukaitienės vyras, UAB „Ugo projektai“ direktorius, kelių naktinių klubų ir barų savininkas Kaune bei Klaipėdoje Rimvydas Rukaitis sekmadienio naktį valandai įsijautė į laikinosios sostinės pasilinksminimų vietos „BarBar‘a“ didžėjaus vaidmenį. Už pulto jis stojo po kelių metų pertraukos.
Rimvydas Rukaitis
Rimvydas Rukaitis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Nesu didžėjus ir neketinu juo tapti. Tiesiog kartais prisimenu smagius mokyklinius laikus, kuomet organizuodavau diskotekas bendramoksliams“, – sakė R. Rukaitis.

Prieš maždaug penkerius metus 1980 – 1990 – ųjų muziką mėgstantis verslininkas su keliais draugais išsikalbėjo, jog naktiniame klube būtų puiku pasiklausyti ir pašokti pagal muziką, kuri įkvepia linksmintis bei bendrauti. Ne vieną privatų vakarėlį rengęs R.Rukaitis sakė žinąs, pagal kokias melodijas žmonės ir šoka, ir dainuoja. „Tik tokios naktiniuose klubuose skamba retai. Projektą pavadinome „Diskoteka“. Įsirašiau patinkančių dainų ir stojau už pulto. Toks buvo pirmas kartas. Dabar viską pakartosime“, – tvirtino pašnekovas.

Specialaus pasiruošimo vakarėliui Senamiestyje esančioje „BarBar‘oje“ R.Rukaičiui nereikėjo. Verslininkas juokavo, jog tokiam didžėjui kaip jis pakanka šiuolaikinės įrangos, padarančios didžiąją darbo dalį tuomet, kai žinai ko nori.

R.Rukaitis sakė apie didžėjaus darbą nemąstantis, nes manąs, kad kiekvienas turi daryti tai, ką geriausiai išmano.

„Mokyklose didžėjauti buvo įdomu. Kartą per vieną diskoteką užsidirbau 800 litų ir tėvams pareiškiau, jog jau galiu išgyventi be jų pagalbos“, – su šypsena prisiminė verslininkas.

Daugiausiai laiko Klaipėdoje praleidžiantis R.Rukaitis tvirtino, jog Kaune esantis, jam priklausantis „BarBar‘a“ naktinis klubas yra mylima vieta. Todėl būtent joje nutarė surengti vakarėlį draugams, kuriame skambėtų laiko patikrintos ir šokti raginančios melodijos.

Rimvydas Rukaitis
Rimvydas Rukaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius