Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Numerologė Galina Šmidt: „Godos Alijevos vyrui pasisekė – jis gavo puikią žmoną“

Nors Godos Alijevos vestuvių išvakarėse skeptikai šnabždėjosi, kad mergina be reikalo skuba tekėti – juk krepšininką Rolandą Alijevą ji pažįsta ne taip jau seniai, tačiau spėlionės nepasitvirtino – pora spinduliuoja meile, augina dukrelę, svajoja apie šeimos pagausėjimą. Numerologė Galina Šmidt patvirtina, kad tekėdama Goda neapsiriko.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Goda – nepastovaus charakterio, pragmatiška. Nors aplinkiniams neparodo, tačiau dažnai nepasitiki savimi, yra skeptiška. Mergina labai mėgsta planuoti, tačiau dažnai neapgalvoja visko iki galo. Išskirtiniai Godos charakterio bruožai – stiprus egocentrizmas ir puikybė, kartais ji gali elgtis agresyviai, turi polinkį manipuliuoti žmonėmis.

Mažosios Tėjos mama – pedantė, mėgsta švarą. Tai talentinga mergina, moka patikti ir įtikti aplinkiniams. Dažnai Goda prisiima per daug veiklos, atsakomybės, taip kenkdama pati sau. Godai netinka vienatvė, jai labai reikia aplinkinių paramos. Ji puiki gyvenimo partnerė, šeimos žmogus. Jei sugalvos turėti savo verslą, jai puikiai seksis.

Galina Šmidt
Galina Šmidt

GODOS ALIJEVOS komentaras

„Tikrai vertinu tvarką, kaifuoju nuo švaros, tačiau mano namuose nuolatinės tvarkos beveik nebūna. Nežinau, gal tas pedantiškumas dar pasireikš su metais. Nuo mažens svajojau turėti savo verslą, tačiau tam dar nesusiklostė palankios sąlygos. Šiuo metu dar planuoju paauginti dukrytę, galbūt į pasaulį ateis antras vaikelis, tai kol kas apie verslo planus tikrai negalvoju, tam reikia ir laiko, ir brandos, ir geros idėjos. Manau, kad puikybė ir egocentriškumas, jei šios savybės proto ribose, jei žinai savo vertę, nėra blogai. Mano draugės ir artimųjų ratas yra daugybę metų tas pats, draugai nesikeičia – galbūt tai daug ką apie mano „pasikėlimą“ pasako“, – juokiasi mergina.

SKAITYTOJŲ KLAUSIMAI

Gyvenu giliame kaimuke Varėnos rajone, esu iš keturių vaikų šeimos, pati jauniausia. Labai anksti netekau tėvų, su seserimis neturiu jokio ryšio, o brolis taip pat mirė. Mane nuolat persekioja kažkokios nesėkmės, nelaimės, vos tik viskas stabilizuojasi, vos tik pagalvoju, kad esu laiminga, kitą dieną jau išnyra kokia nors problema arba dar blogiau – nutinka baisi nelaimė. Vienintelis stabilus dalykas – tai mano būsimasis vyras, kartu esame 9 metai, bet ir tai aš nejaučiu, kad tai tikrai mano žmogus, jaučiuosi taip, lyg kažkas dar tik laukia manęs. Kaip jūs manote? Ar ateis ramybė į mano kiemą? Juk po juodo periodo turi ateiti baltas. Kada prasidės mano „baltasis“ laikas ir galėsiu drąsiai pasakyti, kad esu laiminga? Labai prašau atsakykite.

Tai kas nuvyko ir vyksta, ko gero, yra karminiai dalykai. Kad pasakyčiau tiksliau, reikia labai daug papildomų datų ir informacijos. Tolimesnių įvykių eiga labai priklausys nuo jūsų nuotaikų, veiksmų, minčių, ketinimų ir lūkesčių. Galiu pasakyti, kad nuo 2015-ųjų jūsų gyvenimas turėtų stipriai pasikeisti. Tam, kad jaustumėtės laiminga, turite susitaikyti su tuo, kad jūsų gyvenimo pamokos yra sudėtingesnės negu kitų. Kai atrasite nesėkmių priežastis, viskas pakryps gerąją pusę.

Su draugu gyvename jau 5 metus kartu. Nuo 2012 metų turime bendrus namus ir bendrą darbą užsienyje. Pastaraisiais metais labai pykstamės dėl visko, nebėra sekso tarp mūsų savaitėmis, tvyro pastovi įtampa. Atrodo, kad nebemyli jis manęs, ir jei ne bendras darbas ir namai, jau seniai būtume išsiskyrę. Nė vienas nenorime palikti gero darbo ir namų. Gal čia tik santykių krizė? Tik laikinas išbandymas, po kurio suliepsnos meilė? Gal viskas susitvarkys ir bus mūsų vestuvės? O gal tai jau pabaiga, gal skyrybos – tik laiko klausimas?

Jūsų tikslas buvo pasiekti tam tikrų materialinių gerovių. Tikslas pasiektas. Ir viskas. Jis turi naudos uoslę, jūs turite lyderio savybių, jūsų keliai išsiskiria. Ateičiai kiekvienas turite savo minčių ir lūkesčių. Taip, dabar jums tikras išbandymas – kaip draugiškai viską pasidalinti. Aišku, galima palikti viską taip, kaip yra dabar. Matau vieną išeitį – ieškoti bendrų tikslų ir siekių. Kol jie bus – jūs busite kartu. Tik gerai pagalvokite, ko jums iš tikrųjų reikia: jūsų draugo ar tvirtos šeimos.  

Gyvenimas nuo pat gimimo nedžiugino. Tėvai išsiskyrė, kai buvau 2 metukų, tėtis mus paliko. Mamos meilės taip pat nesulaukiau, jai visada rūpėjo visai kiti dalykai, nesusiję su manimi. Man augant situacija negerėjo, vis bardavomės, rodos, dėl visko ir visada. Buvau ir esu nesuprasta. Vėliau sekė mokykla, kurioje gyvenimas nebuvo saldesnis, nesisekė mokslai, buvo išties sunku. Dabar nuolatos gyvenu barniuose, įtampoje ir strese. Noriu pagaliau pajusti pilnavertišką ir laimingą gyvenimą. Planuoju netolimoje ateityje to ieškoti svetur. Ne ką mažiau trokštu surasti gerą ir nuoširdų vyrą, kuris suteiktų saugumo jausmą, meilės ir švelnumo, kurio taip trūko iki šiol. Todėl norėčiau išgirsti jūsų nuomonę, ar man gali pasisekti, ar dar galiu gyventi pilnavertišką ir laimingą gyvenimą su tuo vieninteliu žmogumi šalia?

Skaičiai rodo, kad visų dabartinių problemų priežastis yra jūsų egocentriškumas ir egoizmas. Jūs rašote: „trokštu surasti gerą ir nuoširdų vyrą, kuris suteiktų saugumo jausmą, meilės ir švelnumo“. Ir nieko nerašote apie tai, ką jūs jam galėtumėte duoti. Patikėkite, pasaulis tikrai neturi suktis aplink jus. Nelįskite ten, kur nereikia, ir gyvenimas palengvės. Nebandykite visų darbų atlikti pati, leiskite ir kitiems dalyvauti jūsų gyvenime. Nepavydėkite kitiems ir nereikalaukite iš kitų daugiau, negu jie jums gali duoti. Jums reikia mokytis pakantumo, tai padės suprasti kitus ir pati būsite suprasta. Būtina nusiteikti pozityviai ir nenusivilti dėl nepasiteisinusių lūkesčių. Jūsų gyvenimas tik prasideda, viskas pasikeis į gera, jei pasikeisite jūs.

Niekaip negaliu išlipti iš skolų. Gal jau kokie septyni metai, kai sėdžiu duobėj, niekaip nesiseka nei skolų atiduoti, nei užsidirbti. Tai verslo partneriai apgauna, tai atlyginimas kažkur dingsta. Nežinau, kas čia darosi? Kada pagaliau pradės sektis? Atrodo, kad likimas tiesiog žaidžia su manimi.

Jūsų skaičiai sako, kad jums negalima nei skolinti, nei skolintis pinigų. Sektis pradės, kai  įvertinsite situaciją, išanalizuosite, ar tikrai jums reikėjo skolintis. Gal buvo kita išeitis? Kitas klausimas – ar tikrai dirbate tą darbą, kurį mylite? Jei taip susiklostė aplinkybės, reiškia, einate ne savo gyvenimo keliu.

Jei norite pasitarti su numerologe Galina Šmidt, suformuluokite aiškų klausimą, nurodykite savo vardą ir pavardę bei gimimo datą (duomenys viešai nebus skelbiami) ir siųskite adresu: gyvenimoskonis@zmones.lt

Numerologė Galina Šmidt dirba www.numerologai.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius