-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nurautas“ vestuves atšventusi Margarita Švėgždaitė Prancūzijoje pagimdė antrą vaiką

Vasaros pabaigoje iškėlę neeilinę vestuvių puotą, Prancūzijoje gyvenantis modelis Margarita Švėgždaitė (38) su mylimuoju Hervé Taiebu (57) šiuo metu džiaugiasi ir šeimos pagausėjimu – porai gimė antras vaikas, praneša 15min.
Margarita Švėgždaitė ir Herve Taieb
Margarita Švėgždaitė ir Herve Taieb / „Facebook“ nuotr.

Rugpjūčio pabaigoje Margarita ir Hervé surengė neeilines, „nurautas“ vestuves. Pora Nevados dykumoje vykstantį garsųjį festivalį „Burning Man“ perkėlė į Europą – Lokonvilį Prancūzijos šiaurėje. Jųdviejų šventė, trukusi dvi dienas, būtent taip ir vadinosi: „Burning man wedding H&M“.

Vestuves nuotaka atšoko būdama 6-ąjį mėnesį nėščia. Jau tuomet įspūdingas jos įvaizdis suapvalėjusio pilvuko nepaslėpė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Nurautos“ modelio Margaritos Švėgždaitės vestuvės „Burning Man“ stiliumi: jaunikis atriedėjo tanku

O šiuo metu pora jau džiaugiasi šeimos pagausėjimu – jiems gimė dar vienas berniukas. Margarita su Hervé jau augina vienerių sūnų Williamą Joną.

„Lapkričio 15-ąją gimė sūnus. Pavadinome jį Edwardu Elie“, – 15min sakė Margarita.

Pasak modelio, šiuo metu šypsena visai šeimai iš veido tiesiog nedingsta. „Viskas praėjo sklandžiai, visi laimingi“, – šypsojosi ji.

15min primena, kad Margaritos išrinktasis Hervé Taiebas – verslininkas, be kitos veiklos užsiimantis renginių organizavimu, tarp jų ir žirgų lenktynių, konkūrų. Margarita jau daug metų gyvena Paryžiuje – iš čia kilęs ir jos mylimasis.

Tačiau pora prieš trejus metus susipažino ne Paryžiuje, o San Tropeze, naktiniame klube. Kaip 15min sakė pati Margarita, pažintis buvusi visiškai atsitiktinė.

Margarita Švėgždaitė dirbo garsiausioms modelių agentūroms, jos vardas puikavosi tokių prekės ženklų kaip „Christian Dior“, „Emanuel Ungaro“, „Armani“, „Fendi“ kolekcijų pristatymuose. Ji buvo „Swarovski“, „Chanel“ mados namų ir kitų žinomų kompanijų veidu. Vieno garsiausių pasaulio modelių nuotraukos yra puošusios „Vogue“ ir „Elle“ žurnalų viršelius, ji ne vieną kartą yra buvusi „Victoria's Secret“ angelu seksualių apatinių drabužių pristatymuose. Modelis žingsniavo visų pasaulio mados sostinių podiumais kartu su tokiais modeliais, kaip Naomi Campbel, Giselle Bundchen, Heidi Klum.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius