-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteista Radži gerbėja: Juozapaitį paduosiu į teismą už reketą! (atnaujinta 10.15 val., maestro komentaras)

Dar vieną nesėkmę teisme patyrusi Raisa Šarkienė nutarė, kad geriausia gynyba – puolimas.
Teismo naujienas R.Šarkienė išklausė ramiai, bet po posėdžio buvo nusiteikusi itin karingai.
Teismo naujienas R.Šarkienė išklausė ramiai, bet po posėdžio buvo nusiteikusi itin karingai. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Trečiadienio ankstų rytą Vilniaus apygardos teismas paskelbė, kad pakeitė žemesnės instancijos teismo sprendimą dėl bausmės Radži gerbėjai R.Šarkienei už grasinamą trumpąją žinutę solistui Vytautui Juozapaičiui.Visi žino, kad aš to nepadariau, bet vis tiek visi mala tą š...! – šįryt teisme žaibais svaidėsi R.Šarkienė.

Teismo požiūriu, 10 tūkst. litų, priteistų V.Juozapaičiui kaip neturtinės žalos atlyginimas, šiuo atveju yra per dideli pinigai, todėl šią sumą sumažino perpus.

Tačiau savo nekaltumu R.Šarkienė teisėjų neįtikino, nuteistajai palikta ir griežtoji sankcija – pusmečio naktinis namų areštas.

„Visi žino, kad aš to nepadariau, bet vis tiek visi mala tą š...!“ – išklausiusi nepalankų teismo sprendimą, šįryt žaibais svaidėsi R.Šarkienė.

Ji pareiškė, jog 5000 ar 10 000 litų – jokio skirtumo: juk baudą už ją vis vien sumokės gerbėjai. Kur kas svarbiau, anot vilnietės, rasti teisybę ir pagal nuopelnus atseikėti V.Juozapaičiui, dėl kurio iškeltos bylos ji patyrė tiek daug nepatogumų ir išgyvenimų.

R.Šarkienė: „Mane reketavo!“

Moteris pareiškė, kad 100 tūkst. litų, kuriuos prašė priteisti V.Juozapaitis, yra nepagrįstai didelė suma.

R.Šarkienė priminė, kad už reketą Lietuvoje baudžiama, ir tikino paduosianti solistą už tai į teismą.

„Už tai, kad buvo jo paprašyta šimtas tūkstančių, mes irgi dar toliau aiškinsimės! Už reketą šiandien dar irgi yra baudžiama. O čia gi buvo reketas! Tai gerai, kad su teismais mes pradėjom. Bet mane tai reketavo! Čia tikras yra reketas!“ – bendraudama su 15min.lt žurnalistu, pykčio neslėpė R.Šarkienė.

Radži nepakaktų intelekto?

Radži gerbėja paneigė versiją, kad garsiąją žinutę, užvaldytas emocijų, galėjo parašyti pats čigonų tautybės atlikėjas: „Radži, mano protu, jis niekada nieko nerašys – jis ateina ir sako! Tai pastebėjau dar seniau. Kai buvo mano gimtadienis, aš ten riktelėjau, o jis priėjo ir tiesiai į akis pasakė: „Kas čia per boba tokia, karoče!“ Tik ne čigono giminei kažką peckiotis. Ir netgi Radži intelektas... Neparašytų!“

Moteris teigė ir pati tokios žinutės negalėjusi parašyti. Viename iš apygardos teismo posėdžių R.Šarkienė buvo prašiusi skirti ekspertizę ir įvertinti, ar tokio išsilavinimo ir gabumų žmogus, kaip ji, apskritai sugebėtų suraityti tokio turinio SMS.

Kaip žinoma, mirtimi alsuojanti trumpoji žinutė į solisto mobilųjį 2008 gegužės 6-osios vakarą nuskriejo iš pramogų centro „Forum Palace“, kur buvo filmuojamas LNK televizijos šou „Žvaigždžių duetai“.

Moteris teigė turinti savo nuomonę, kas iš tiesų galėjo parašyti grasinamą SMS V.Juozapaičiui. „Visokio plauko žmonių ten buvo... Aš mačiau tą vakarą tam tikrų žmonių, tam tikrų vyrų buvo priėję prie manęs, – mįslingai pasakojo nuteistoji ir pridūrė: – Aš galiu pasakyti, kad Petras tą padarė. Bet įrodyti negaliu, aš neturiu jokių įrodymų, suprantate?“

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Vytautas Juozapaitis
V.Juozapaitis

V.Juozapaitis: „Gaila, kad ponia dar nepasimokė...“ (papildyta 10.15 val.)

Maestro V.Juozapaitis naujienų portalui 15min.lt trečiadienį pareiškė: „Pinigų suma manęs absoliučiai nejaudina.“ Garsiojo solisto žodžiais tariant, civilinio ieškinio esmė yra moralinė satisfakcija. Kitaip tariant, užtektų priteisto bent vieno lito.

V.Juozapaitis pakartojo savo nuostatą, kad bet kokią sumą, kuri jam bus priteista šioje nemalonioje istorijoje, jis paaukos labdarai.

Išgirdęs apie R.Šarkienės kaltinimus reketu, 15min.lt pašnekovas atsiduso: „Labai gaila, kad ta ponia dar nepasimokė...“

Maestro stebėjosi, kodėl nuteistąją konsultuojantys teisininkai jai neišaiškina, ką galima šnekėti, o ko ne. „Čia jau kvepia šantažu ir šmeižtu“, – V.Juozapaitis leido suprasti, kad svarstys galimybę iškelti R.Šarkienei dar vieną bylą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius