-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Zvonkė pasipuošė Kūlverstuko ausimis

Šį šeštadienio vakarą LNK eteryje transliuojamuose „Žvaigždžių duetuose“ pasirodysiantys Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo turėtų patikti mažiesiems žiūrovams bei visiems, kurie jaučia nostalgiją seniems, sovietmečio laikų animaciniams filmams, ypač – apie krokodilą Geną ir Kūlverstuką.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip ir priklauso krokodilui Genai, V.Cololo į sceną įžengė žaliu krokodilo kostiumu. Netrukus iš užkulisių pasirodė ir didžiulėmis ausimis pasidabinusi N.Zvonkė – plonu balseliu dainavęs Kūlverstukas.

Naivokas, vaikiškas dueto pasirodymas buvo atskiestas ironišku tekstu. „Dabar aš jau Nataška, iš visko spaudžiu vašką“, – saviironijos nepagailėjo apie save dainavusi N.Zvonkė.

„Man šiandien labai patinka Natalija, ji buvo daug žavesnė, negu kurdama superseksualų įvaizdį“, – Natalijos pokyčius gyrė komisijos narė Inga Valinskienė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo
Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo

„Labai buvo stilinga Gena – mačiau briliantinių auskarų žibėjimą“, – komplimentą ir N.Zvonkės partneriui skyrė Vytenis Pauliukaitis.

„Buvau labai nustebintas. Iš jūsų to nelaukiau, žinau, kad jūs galite nustebinti, žinau, kad jūs galite parodyti vieną vietą, todėl tikėjausi tęsinio“, – anos savaitės N.Zonkės ir V.Cololo pasirodymą pavadinęs „baisiausiu sapnu“ šįkart komisijos narys Vytautas Juozapaitis reginiu liko sužavėtas ir įvertindamas porą skyrė aukštą balą.

„Šį kartą jūs mus nustebinot. Buvom pasiruošę kitą kalbą“, – apstulbintas gerų komisijos atsiliepimų juokėsi V.Cololo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius