Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul apie policijos ieškomą brolį Joną Baroną: „Galbūt jie apsipažino“

Po pirmadienio vakaro incidento, kai vienoje Vilniaus kavinėje aidėjo šūviai, policija ieško Oksanos Pikul-Jasaitienės brolio Jono Barono. Tačiau atlikėja 15min sakė neatmetanti galimybės, kad pareigūnai apsiriko ir galbūt ieško ne to asmens.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienio vakarą Vilniaus Antakalnio rajone esančioje kavinėje „Charlie Pizza“ prie lauke stovinčių stalelių sėdėję jaunuoliai tarpusavyje susiginčijo ir išsitraukę pistoletą ėmė šaudyti. Per incidentą buvo sužeista 26 metų mergina, sėdėjusi toje pačioje kavinėje. Jai į koją pataikė kulka.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šūviai Vilniaus kavinėje: policija ieško Jono Barono – dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės brolio

Dėl šio įvykio ieškomo Jono Barono sesuo Oksana Pikul-Jasaitienė 15min sakė, kad apie šį incidentą išgirdo tik prieš kelias valandas.

„Aš nieko nemačiau, visą rytą ir dabar esu užimta. Iki šiandien neturėjau jokios informacijos. Viską sužinojau tik iš skambinusių man žurnalistų“, – 15min sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Visgi atlikėja neatmeta galimybės, kad jos brolis su šiuo įvykiu visiškai nesusijęs. „Galbūt policija apsipažino“, – svarstė ji.

Iš policijos ji sako jokių skambučių nesulaukė, tačiau pati broliui paskambinti žada – tikino, kad su juo ryšį visada palaiko. „Nežinau, kur jis yra. Neturėjau galimybės ieškoti, skambinėti, nes esu užsiėmusi savais darbais, neturiu tam laiko. Tačiau po poros valandų bandysiu susisiekti ir paklausti, kas čia vyksta“, – 15min sakė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius