-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul sudorotų net ir ryklį

Bežiūrint į seksualias ir dailias LNK laidos vedėjos „Kažkas atsitiko“ Oksanos Pikul kūno formas, ko gero, ne vienai merginai kyla pavydus klausimas: „Ir kaip gi jai pavyksta išlaikyti tokį kūną?“
Oksana Pikul ir Linas Samėnas
Oksana Pikul ir Linas Samėnas / LNK nuotr.

Žinome, žvaigždžių gyvenimas rekalauja aukų:  ilgos prakaito valandos sporto salėje ir griežta dieta – nei šokoladuko, nei skanaus kepsnio. O ką jau kalbėti apie tai, kad dar būtų laiko maistui ruošti. Tik ne Oksanai Pikul, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai.

Ar Oksanai galioja šios griežtos taisyklės, ji atvirai papasakos laidoje „Susitikime virtuvėje“ šį penktadienį. Sutikti „Olialia pupytę“ virtuvėje – tikrai neretas reiškinys. Gaminti seksualioji mergina mėgsta ir, jei į rankas patektų ryklys, tikrai žinotų, kaip jį paruošti. Tik Oksana guodžiasi, kad savomis rankomis ruoštas maistas jai nebūna toks skanus, kaip pagamintas kitų. Penktadienį maistą jai ruoš auksinis šefas Linas Samėnas.

Ar jo šokoladinis desertas bus vertas pagundos ir nuodėmės, žiūrėkite penktadienį laidoje „Susitikime virtuvėje“ per LNK 18.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius