Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Oksanos Pikul avantiūra: jei pateks ant JAV žurnalo viršelio, laimės 50 tūkst. dolerių

Oksanai Pikul-Jasaitienei šiuo metu itin reikia savo tautiečių palaikymo. Moteris dalyvauja tarptautiniame konkurse, kuriame nugalėjus, jos lauktų išties įspūdingi prizai.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Gedimino Žilinsko/gediminas-zilinskas.com nuotr.

Vizažo meistrė, „OMG“ grupės lyderė Oksana Pikul prašo visų savo gerbėjų ir bičiulių pagalbos – moteris dalyvauja „Miss Jetset“ konkurse, kur svarbus kiekvieno balsas.

Jei Oksanai nusišypsotų laimė – ji taptų žurnalo „Jetset magazine“ viršelio modeliu, o taip pat gautų išties solidžią sumą – 50 tūkst. dolerių (40 tūkst. eurų) grynais. Šis žurnalas platinamas privačių lėktuvų oro uostuose, privačiuose lėktuvuose, privačiose jachtose, išskirtiniuose kurortuose ir renginiuose visame pasaulyje.

„Mes ieškome naujo modelio, kuris sektų tokių A lygio garsenybių kaip Scarlett Johansson, Halle Berry, Katy Perry, Leonardo di Caprio, Hugh Jackmano ir Jennifer Lopez pėdomis ir taptų viršelio žvaigžde“, – rašoma konkurso aprašyme.

Už Oksaną galite balsuoti čia. Balsuodami padėsite ir vėžiu sergantiems vaikams.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

15min susisiekus su Oksana Pikul, ši sakė, kad apie šį konkursą sužinojo visai netikėtai – gavo kvietimą į elektroninį paštą.

„Tiesą sakant, aš iš pradžių net nelabai patikėjau šiuo konkursu. Per savo gimtadienį, sausio 10-ąją, gavau nuorodą, kurioje užsiregistravau. Tuo metu buvau kažkaip labai gerai ir pozityviai nusiteikusi, tai nusprendžiau pabandyti. Šiaip, manau, net nebūčiau pildžiusi anketos, bet užklupo tinkamu metu“, – juokėsi ji.

Iš pradžių ji buvo skeptiškai nusiteikusi – didelių vilčių apie pergalę nepuoselėjo. „Nelabai tikiu, kad laimėsiu, nes, kiek mačiau, ten dalyvauja beprotiškai daug gražių moterų. Bet o kodėl ne, galiu pabandyti“, – šypsojosi Oksana.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Tačiau iš 15min išgirdusi, kad šiuo metu savo grupėje yra 7-oji pagal balsų skaičių, maloniai nustebo. „Rimtai? Tikrai? Aš net nepamačiau... Bet tada kaip šaunu!“, – džiaugėsi moteris.

Pasak Oksanos, atsidurti ant šio žurnalo viršelio, kuriam pozavo tokios garsios žvaigždės, būtų išties malonu.

„O ir prizas piniginis! Bet pinigai, kurie lengvai ateina, jie taip pat lengvai turi ir išeiti. Todėl jei laimėčiau, dalį paaukočiau kažkokiai labdaros organizacijai, galbūt vaikučiams, sergantiems vėžiu, ar globos namams. O kitą dalį investuočiau į savo įgūdžių tobulinimą ir, žinoma, linksminčiau mažylį – nuvežčiau į kokį Disneilendą...“, – 15min pasakojo Oksana Pikul.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius