Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio šeimoje nuotaikos vis giedresnės: į Turkiją išskrido abu su sūnumi

Oksana Pikul-Jasaitienė pastaruoju metu socialiniuose tinkluose vis dažniau dalijasi kadrais, kuriuose matyti vėl kartu susibūrusi Jasaičių šeima. Antradienio vakarą vizažistė vėl pakurstė kalbas apie jos ir Simo Jasaičio susitaikymą – sutuoktiniai su sūnumi išvyko atostogų į užsienį.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi / Asmeninio albumo nuotr.

Antradienio vakarą Oksana Pikul socialiniame tinkle pasidalijo kadrais, kuriuose matyti, kad visa Jasaičių šeima vėl besišypsanti kartu.

Oksana su Simu ir jųdviejų sūnumi Dominyku išvyko atsipūsti ir pasimėgauti karšta Turkijos saule. Vizažistės gerbėjai instagrame išvydo smagias įamžintas akimirkas, kuriose sūnus vaikštinėja po oro uostą, bučiuoja mamą ir tėtį.

Pasirodžiusios nuotraukos vėl verčia galvoti, kad nesutarimus sutuoktiniai galbūt jau paliko praeityje, išsiaiškino visus ginčus ir dėl sūnaus stengiasi suvienyti savo šeimą.

„Šeima vėl atostogauja“, – besišypsodama komentavo Oksana Pikul-Jasaitienė.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė Turkijoje poilsiauja su visa šeima
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė Turkijoje poilsiauja su visa šeima

Gegužės pabaigoje Oksana visus nustebino, kai jos socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos su Simu ir sūnumi iš pajūrio, Šventosios. Tąkart moteris sakė, kad dėl mažojo jųdviejų sūnaus jie stengiasi tarpusavyje sutarti kuo gražiau.

„Mums beveik sekasi. Bendru sutarimu mūsų pokalbių tema yra vaikutis ir jo gerovė, o visa kita lieka už uždarų durų, ne namie. Stengiamės palaikyti šiltą ir gerą aurą, kad mažylis nepajustų jokių konfliktų, nemalonumų. Bet žinoma, kad sunku. Tik noriu dar kartą pabrėžti, kad visos šios nesantaikos ir viešo teismo kaltininkas yra mano vyro advokatas. Apmaudu, kad jis jam leido taip elgtis. Visgi džiaugiuosi, kad Simas uždraudė advokatui viešai aiškintis televizijos laidose ir skleisti visišką šmeižtą“, – tąkart atviravo Oksana.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skyrybų akivaizdoje – netikėtas kadras: Šventojoje kartu nufotografuoti Oksana ir Simas Jasaičiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius