Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Olialia pupytes“ nuskriaudė hakeriai

„Olialia pupyčių“ gražuolės, savo grupę užregistravusios „Facebook“ portale, prieš porą dienų susidūrė su nuostabą sukėlusia hakerių staigmena. Pasirodo, kažkurie gudruoliai ne tik mistiškais būdais „nulaužė“ jų bendro elektroninio pašto slaptažodį, bet ir drąsiai naudojosi „Olialia pupyčių“ anketa „Facebook“ puslapyje.
„Olialia mergaitės“
„Olialia mergaitės“ / Eriko Ovčarenko/ dienraščio „15 minučių“ nuotr.

„Kiek girdėjome, dar jokiems muzikantams nebuvo taip „pasisekę“, – juokėsi grupės lyderė Oksana Pikul.

Apsimetinėdamas dainininkėmis hakeris jautėsi tikra žvaigžde ir atrašinėjo į merginoms skirtus laiškus.

„Tačiau mums pasisekė – jis daug bėdos nepridarė, su mūsų gerbėjais buvo geranoriškas ir mandagus. O gal tiesiog neleidome jam per ilgai šia galimybe pasidžiaugti? Vos tik pastebėjusios tokią hakerio saviveiklą, susisiekėme su administracija ir jie labai greitai išsprendė visas bėdas“, – pasakojo dainininkės.

Tačiau apsimetėlių pokštai vien tuo nesibaigė: jau po kelių valandų „Facebook“ portale atsirado ir dar viena, šįkart jau netikra anketa „Olialia pupyčių“ vardu.

„Todėl įspėjame gerbėjus, kad netikėtų viskuo, ką mato. Mes šiame socialiniame portale turime tik vieną bendrą grupės anketą, be to, kiekviena iš mūsų turime ir po asmeninę anketą. Visos mes draugaujame su tikrosiomis „Olialia pupytėmis“ – tai jums padės atskirti, kuri anketa yra tikra, o kuri – ne“, – paaiškino merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius