-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo 10 geriausių „World Class“ Lietuva čempionato barmenų

Daugiau kaip 100-e pasaulio valstybių vykstantis, prestižinis barmenų čempionatas „World Class“ skaičiuoja paskutines savaites iki finišo tiesiosios. Šiandien „World Class“ čempionato organizatoriai atskleidžia 10 geriausių barmenų, praėjusius kitus atrankos etapus, kurie jau kitą savaitę keliauja į finalinį Lietuvos čempionato etapą Latvijos sostinėje Rygoje.
Paaiškėjo 10 geriausių „World Class“ Lietuva čempionato barmenų
Paaiškėjo 10 geriausių „World Class“ Lietuva čempionato barmenų / Organizatorių nuotr.

„Esame labai laimingi pagaliau matydami aiškėjantį profesionalų veidą. Dar lapkričio mėnesį kvietėme visus Lietuvos barų profesionalus jungtis į tikrų tikriausią iššūkį. Jį priėmė daugiau nei 30 įvairaus amžiaus ir patirties barų bei miksologijos specialistų. Džiaugiamės, kad šiandien galime visiems pristatyti TOP 10 tų, kuriems pavyko įveikti visus čempionato etapus ir teliko tik šiek tiek pasistengti iki galutinės pergalės“, - komentuodamas pristatomą finalistų sąrašą pasakojo čempionato Lietuvoje ambasadorius, Mantas Ruzveltas.

M. Ruzvelto teigimu, visų čempionato dalyvių laukė net 5-ios įvairaus sudėtingumo užduotys, kurias jiems teko atlikti po 5-ių mokymų sesijų. Jų metu barmenai turėjo ne tik pademonstruoti bendras žinias apie gėrimų gaminimo subtilybes, bet ir pasitelkus fantaziją bei vyraujančias tendencijas savo rankomis sukurti naujus kūrinius, kuriuos vertino „World Class“ čempionai iš įvairių pasaulio šalių.

Kas pateko į TOP 10? Pateikiame visą sąrašą, ne prioriteto tvarka:

  • Mindaugas Sabaliauskas, baras „Distilerija“
  • Vainius Balčaitis, baras „Apoteka“
  • Ignas Zinkevičius, baras „Alchemikas“
  • Karolis Jakelevičius, baras „Alchemikas“
  • Mantas Ungulaitis, baras „Uncle Sam's American Pub“
  • Mindaugas Žukas, baras „Sky Bar“
  • Sean Nguyen, baras „Wall St Avenue“
  • Marius Žydelis, baras „Sky Bar“
  • Lukas Palubinskas, baras „Distilerija“
  • Tomas Ignatavičius, baras „Apoteka“

Visų dalyvių dar laukia Lietuvos finalas, kuris įvyks birželio 14-ąją dieną, Latvijos sostinėje Rygoje. Trys geriausiais pripažinti Lietuvos barmenai jau kitą dieną, birželio 15-ąją susirungs Baltijos šalių finale kartu su dar trim dalyviais iš Latvijos bei tiek pat iš Estijos. Birželio 15-osios dienos vakarą sužinosime, kas tapo 2017 metų geriausiu Baltijos šalių barmenu ir keliaus į pasaulinį „World Class“ čempionato finalą, kuris šiemet įvyks Meksikos sostinėje, atstovauti visų trijų Baltijos šalių. Visus „World Class“ dalyvius galite asmeniškai pakalbinti jų reziduojamuose baruose didžiuosiuose Lietuvos miestuose pasinaudodami interaktyviu žemėlapiu.

Čempionato organizatoriai primena, kad „World Class“ tai prestižiškiusias pasaulyje barmenų profesionalumo čempionatas, kurį organizuoja aukštos klasės alkoholinių gėrimų platintojas „Prike Lietuva“. Čempionato metu siekiama ne tik įtvirtinti aukščiausius aptarnavimo ir kokybės standartus, bet ir pasiūlyti barmenams išskirtinę platformą kelti savo kvalifikaciją suteikiant jiems galimybę mokytis iš pasaulyje pripažintų barmenų – čempionų. Čempionatas vyksta pusę metų, per kuriuos visi dalyviai privalo dalyvauti mokymuose, kuriuos vykdo į šalį atvykstantys „World Class“ čempionai. Šiemet tokio tipo čempionatas Lietuvoje vyksta pirmą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius