Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kas pakeis motinystės atostogų išeinančią „Labas rytas, Lietuva“ vedėją Eglę Daugėlaitę

LRT televizijos laidoje „Labas rytas, Lietuva“ – pokyčiai, žiūrovai netrukus neišvys žvaliai besisveikinančios Eglės Daugėlaitės. Moteris kuriam laikui atsisveikina su televizija, nes greitai ją aplankys didelis džiaugsmas – motinystė. Tačiau panašu, kad pokyčių rytais su laida besikeliantys žmonės nepajus, su jais sveikinsis jau gerai pažįstamas vardas.
Eglė Daugėlaitė
Eglė Daugėlaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Rytais transliuojamos laidos kūrėjai nusprendė, kas pakeis Eglę Daugėlaitę-Kryževičienę. Šeštadienio rytą „Labas rytas, Lietuva“ buvo pranešta, kad ilgametei vedėjai paskelbus apie netrukus aplankysiančius gandrus, laidos vairas perduotas Ugnei Galadauskaitei.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eglė Daugėlaitė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eglė Daugėlaitė

Kad jau daugiau nei tris dešimtmečius skaičiuojančios informacinės-pramoginės ryto laidos „Labas rytas, Lietuva“ laukia pokyčiai, paaiškėjo sausio pabaigoje. Laidą septintus metus vedanti Eglė Daugėlaitė paskelbė, jog pavasarį planuoja stabtelti ir patvirtino – jie su vyru teisininku Dominyku Kryževičiumi laukia pirmagimio.

Nors apie savo asmeninį gyvenimą Eglė Daugėlaitė ir Dominykas Kryževičius visuomet vengdavo šnekėti, tačiau jokia paslaptis, kad apie gausesnę šeimą jiedu jau kurį laiką svajojo. Šis jųdviejų vaikelis – itin laukiamas.

„Matyt, pertrauka po tokių įsimintinų metų, kokie buvo 2018-ieji, visai į naudą. Jaučiuosi gerai, tad dar tikrai kurį laiką būsiu matoma tiesioginiame eteryje, o vėliau su dar didesne energija norėsis grįžti pas žiūrovus ir kolegas“, – anksčiau sakė Eglė.

Šeštadienio rytą, U.Galadauskaitei paklausus, kada Eglė planuoja vėl grįžti į laidą, netrukus mažylio susilauksianti moteris sakė, kad spėlioti – labai sudėtinga.

„Aš sakau, kad tai prilygsta klausimui, kada laimėsi milijoną. Planą turiu maksimalų – metų, bet laikas parodys, galbūt grįšiu anksčiau, galbūt vėliau. Aš tik kviečiu žiūrovus likti ištikimiems šiai laidai. Niekada nepasiilgsiu ankstyvų kėlimųsi ir miego trūkumo – gyvenau labai įtemptu rėžimu, tarsi amžinas skrydžio jausmas, o prie šio jausmo nepriprantama. Tačiau labai pasiilgsiu savo žiūrovų, komandos“, – atvirai kalbėjo E.Daugėlaitė.

15min primena, kad Eglė Daugėlaitė ir Dominykas Kryževičius susituokė 2015-ųjų rugpjūtį. Pora vienas kitam amžiną meilę prisiekė Vilniaus Šv.Mikalojaus bažnyčioje.

Netrukus laidos žiūrovus ankstyvais rytais savo šypsena džiuginsiančios U.Galadauskaitės gyvenime taip pat netrūko pokyčių. 2018 metų vasarą Tailande moteris susižadėjo su prodiuseriu Mariumi Sipariu.

Renginio nuotr. /Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis
Renginio nuotr. /Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis

Šiandien juodu džiaugiasi vienas kitu ir tyliai prisipažįsta, kad nedideliuose judviejų namuose vis dažniau pasigirsta kalbų ir apie šeimos pagausėjimą.

„Abu norėtume dviejų vaikų. Bet, žinoma, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, tai išeis, kaip išeis. Pažiūrėsime, kiek liks sveikatos po pirmo...“ – atvirai apie šeimos kūrimo planus 15min pasakojo M.Siparis.

Paaiškėjus, kad rytinę laidą ves Ugnė, moteris pasakojo nekantraujanti netrukus kiekvieną dieną sveikinti žiūrovus. „Permainos neatrodo didelės – ar laba diena, ar labas rytas, atrodo pagrindinė permaina ta, kad reikia keltis anksčiau. Viduje viskas verda, daug jausmų. Labai džiaugiuosi, kad sugrįžau į „Labas rytas, Lietuva“, kita vertus, koks tas sugrįžimas, anksčiau šioje laidoje skaitydavau žinias“, – sakė U.Galadauskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susižadėjo Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis: piršlybos įvyko Tailande

Rytinėje laidoje taip pat paaiškėjo, kad prie vidurdienį transliuojamų žinių „Laba diena, Lietuva“ vedėjos vairo stoja Guoda Pečiulytė-Špokienė. Moteris ilgą laiką dirbo LRT rytinėje laidoje, vėliau vedė žinias „Lietuvos ryto“ televizijoje.

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Guoda Pečiulytė
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Guoda Pečiulytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius