-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kas su Rolandu Vilkončiumi ves „Kviečiu šokti“

Šokių mėgėjai ketvirtadienio vakarą rinkosi į Vilniaus Alumnato kiemelį. Susirinkusieji su nekantrumu laukė didžiosios vakaro intrigos atomazgos – kas nuo rudens LNK projekte „Kviečiu šokti“ asistuos scenos vilkui Rolandui Vilkončiui. Staiga pasipylus dirbtiniam sniegui buvo pristatyta naujoji vedėja – medikė, rašytoja ir šokėja Rasa Velijevaitė.
Rasa Velijevaitė ir Rolandas Vilkončius
Rasa Velijevaitė ir Rolandas Vilkončius / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Rasa sulaukė ne mažiau dėmesio nei penkios naujos poros, vakaro metu sušokusios pirmuosius šokius. „Negi nematot, kad aš tiesiai iš dangaus nusileidau?“ – drąsiai pareiškė R.Velijevaitė, atsakydama į provokuojantį Vytenio Pauliukaičio klausimą, iš kur pastaroji atsiradusi.

Nuo vaikystės šokusi baletą, ragavusi įvairių mokslų, išleidusi keletą knygų, Rasa prisipažino, kad jos tikrasis pašaukimas yra medicina – moteris dirba slaugytoja bei studijuoja mediciną. Nuo pirmųjų akimirkų scenoje R.Velijevaitė jautėsi drąsiai ir bandydama karts nuo karto papokštauti ėmėsi didžiosios vakaro užduoties – naujų porų pristatymo.

Šokėjai rodė, kas ką moka

Nuo romantiškos vakaro atmosferos su dirbtiniu sniegu ir angeliško baltumo vedėjais, Alumnato kiemelis staiga virto disko arena. Skambant muzikai, į sceną viena po kitos žengė naujosios projekto poros, pasidabinusios blizgiais aksesuarais ir šokio kostiumais.

Audringų publikos ovacijų sulaukė projekto naujokė Irena Starošaitė. Drauge su partneriu Andriumi Grėbliku ji pademonstravo puikiai išmoktą šokį, dar labiau patobulintas kūno formas bei firminius vyro Žilvino Žvagulio žingsnelius. Antrieji pasirodė modelis Jonas Stankevčius su Liveta Paugaite.

BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr./Rasa Velijevaitė
Rasa Velijevaitė

Ypatinga stiliaus pajauta garsėjantis modelis ant pakylos tesugebėjo pademonstruoti kuklų „ančiukų“ šokį, o į R.Vilkončiaus kandų klausimą, kas šiame šokyje buvo svarbiausia, J.Stankevičius, akis slėpęs po saulės akiniais, pareiškė, jog svarbiausia yra žvilgsnis. Visu gražumu pasirodė ir trumpute suknele pasipuošusi Baiba Skurstenė, kuri nuo rudens šoks su  Vadimu Šuško.

Įnirtingu šokio ritmu prisistatė ir verslininkas Romualdas Kumpys su partnere Monika Šiaučiūnaitė. 64-eių R.Kumpys įsijautė į disko vakarėlį ir drąsiai pareiškė, jog net rimti vyrai gali šokti. Kitas naujokas, aktorius Darius Petkevičius, į renginį iškilmingai įriedėjęs dviračiu, visą vakarą spinduliavo gerą nuotaiką ir nenustygo vietoje. Po prisistatomojo šokio aktorius pareiškė: „Savo partnerei pasižadėjau ne mesti, bet vesti ją iki... finalo.“

Gausi palaikymo komanda

Atsakingai paisę vakaro temos, vakarėlyje siautė ir daugybė kitų žymių žmonių: Erika Vitulskienė su vyru Merūnu, Inga Valinskienė, Ruslanas Bolgovas. Penkiais šunimis lydima renginyje pasirodė ir Skaiva Jasevičiūtė, žmonos palaikyti užsuko Žilvinas Žvagulis, kiek nuošaliau įsitaisiusi šokius stebėjo ir Dalia Teišerskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius