Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kokį vardą A.Ditkovskytė suteikė trečiai atžalai: jis – ypatingos reikšmės

Aktorės Tatjanos Liutajevos dukra, Rusijoje šiuo metu gyvenanti lietuvių kilmės aktorė Agnija Ditkovskytė praėjusių metų lapkritį susilaukė trečiosios atžalos – dukros. Paaiškėjo, kokį vardą ji suteikė savo mergaitei.
Agnija Ditkovskytė
Agnija Ditkovskytė / „Scanpix“ nuotr.

Agnė Ditkovskytė retai kada dalija interviu, o savo gyvenimą slepia po devyniomis spynomis, todėl ir žinią, kad susilaukė trečio vaiko jos gerbėjai sužinojo socialiniuose tinkluose.

Čia žinoma moteris pranešė, kad atžala jai gimė lapkričio 3 dieną. Socialiniame tinkle menininkei tuo metu pasipylė draugų, kolegų ir gerbėjų sveikinimai.

Nors daugiau A.Ditkovskytė su savo sekėjais neatviravo, žinia, kad moteris susilaukė dukros paaiškėjo naujausiame „L'Officiel Lithuania“ spausdintame aktorės mamos Tatjanos Liutajevos interviu.

Kalbėdama su žurnaliste T.Liutajeva atskleidė savo anūkų vardus, minėdama, kad dukra juos pavadino Fiodoru, Nika, o jauniausiajai dukrai suteikė lotynų kilmės – Aura, kuris išvertus iš šios kalbos žodžio aureus reiškia „auksinis“.

„Trys anūkai Fiodoras, Nika ir Aura – mano gyvenimo gėlytės. Su Nika mus sieja ypatingas ryšys. Ji jau skaito Aną Achmatovą, Mariną Cvetajevą, Daniilą Charmsą, Vladimirą Majakovskį, mokosi anglų, ispanų kalbų, muzikuoja, lanko baseiną ir šokius. Bet iš tikrųjų visus anūkus myliu be galo“, – sakė T.Liutajeva.

15min primena, kad dar praėjusią vasarą rusų aktorė ir dainininkė Agnija Ditkovskytė slapta ištekėjo už verslininko Bogdano Pančenko.

Agnijos mylimasis Bogdanas Pančenko – restoranų tinklo „Lucky Group“ bendraturtis. Aktorės ir verslininko romantiški santykiai viešumon iškilo šių metų vasarį. Tuo metu pora susitikinėjo jau kelis mėnesius, tačiau slėpė savo romaną.

Asmeninio gyvenimo jiedu neviešina ir dabar. O faktas apie vestuves paaiškėjo tik po kelių dienų joms įvykus.

Tuomet pranešta, kad Agnija ir Bogdanas susituokė viename iš Maskvos civilinės metrikacijos skyrių, o po ceremonijos vestuves atšventė restorane su pačiais artimiausiais.

Žmonės.lt primena, kad A.Ditkovskytė buvo sukūrusi šeimą su aktoriumi Aleksejumi Čadovu. Pora 2012 m. susituokė po šešerių metų draugystės – nors per juos keliskart buvo išsiskyrę, galiausiai nusprendė žengti prie altoriaus. Skirtingais keliais jiedu pasuko 2015 metais.

Su Aleksejumi Agnija augina sūnų Fiodorą.

Kaip skelbia Rusijos portalai, 2017 metais A.Ditkovskytė susilaukė antro vaiko, tačiau iki šiol nėra paviešinusi, kas jo tėvas.

Agnija – ukrainiečių aktorės Tatjanos Liutajevos ir jos buvusio vyro dainuojamosios poezijos bardo, aktoriaus Olego Ditkovskio dukra. Kad ir kokia stipri ir turininga buvo jųdviejų meilė (būtent Tatjanai Olegas yra skyręs savo dainą „Aš mylėjau tave tau nežinant“), jai nebuvo lemta tęstis amžinai. Menininkai išsiskyrė, kai Agnija buvo dar visai vaikas. Bet dėl to nenukentėjo jos santykiai nė su vienu iš tėvų, su abiem aktorė iki šiol yra labai artima. Nors gyvena Rusijoje, aktorė atvyksta į Lietuvą aplankyti tėčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius