Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kur ir kada bus galima atsisveikinti su E.Ostapenko: šarvojimo salėje gros atlikėjo hitai

Trečiadienį netikėtai mirusio 44-erių atlikėjo Eugenijaus Ostapenko artimieji atskleidė laiką ir vietą, kada su velioniu bus galima atsisveikinti.
Eugenijus Ostapenko
Eugenijus Ostapenko / „Bombonešio“ nuotr.

Laidotuvių informacija E.Ostapenko mama Liubovė Ostapenko pasidalijo ir su 15min.

Kaip pranešė moteris, atlikėjas amžinojo poilsio atguls Klaipėdos rajone, Lėbartų kaimelyje.

Visų pirma su atlikėju atskirai atsisveikins artimieji. Gerbėjai, bičiuliai, pažįstamieji ar prijaučiantys E.Ostapenko su velioniu galės atsisveikinti penktadienį, 14 val., Klaipėdos Šv. Juozapo Darbininko bažnyčios Didžiojoje salėje.

„Ateikite visi atsisveikinti, vietos užteks visiems. Jei bijot koronaviruso – salė labai didelė, galėsite laikytis atstumo“, – skelbė Eugenijaus mama.

Laidotuvės įvyks šeštadienį, 14 val.

Atlikėjo mamos teigimu, laidotuvių metu bus nepamiršti ir žymieji E.Ostapenko hitai, skambės jo geriausios dainos, o kartu bus rodomos jo gyvenimo akimirkos.

E.Ostapenko mirė trečiadienį, 5.30 val. ryto, kaip patikino atlikėjo mama, nuo širdies nepakankamumo. 15min šią žinią patvirtino ir Eugenijaus Ostapenko kolega Aidas Manikas.

„Jo sesuo paskelbė šią žinią, ja taip pat pasidalijo ir mama. Aš galiu tik pasakyti, kad pažinojau jo mamą. Kai paskaičiau feisbuke žinutę, kad jis mirė, 8 val. ryto paskambinau Eugenijaus mamai, kuri man patvirtino, kad jo nebėra. Man jo labai gaila kaip kolegos ir talentingo žmogaus“, – sakė A.Manikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius