-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagerėjusios Graužinienės savijautos paslaptis – paslaptingos procedūros

Naujienų portalui 15min.lt Darbo partijos narės Loretos Graužinienės kolegos prasitarė, esą moteris pastaruoju metu itin susirūpinusi savijauta ir lankosi viename Vilniaus sveikatingumo centre.
Loreta Graužinienė
Loreta Graužinienė neatskleidė, kokiomis procedūromis lepina savo kūną. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Taip pat pasklido informacija, kad moteris šiame centre neva atliko organizmo valymo procedūrą. Tačiau naujienų portalui 15min.lt susisiekus su parlamentare ir pasiteiravus, kas paskatino valyti organizmą, moteris paneigė bandžiusi tai daryti. Tačiau ji prisipažino besilankanti kosmetologijos ir grožio namuose bei prasitarė apie specialiai sudarytą įvairių procedūrų grafiką. Paklausta, kokiomis procedūromis puoselėja savo kūną, L.Graužinienė panoro tai palikti paslaptyje.

– Jūsų kolegos prasitarė, kad viename Vilniaus sveikatingumo centre dar prieš savaitgalį valėte organizmą...

– Organizmo valymo tikrai nedariau. Lankausi kosmetologijos ir grožio namuose dėl tam tikrų procedūrų. Ir veido procedūrų, ir šiaip.

– Atskleiskite, kokios tos „šiaip“ procedūros?

– Visos, kurios gražina moteris, kurias pataria atlikti geri specialistai ir paaiškina, kuriuo metu jas reikia daryti.

– Kodėl nusprendėte, kad reikia kūno puoselėjimo procedūrų?

– Metai diktuoja savo, visos norime gražiai atrodyti pavasarį.Taip, mes pasitarėme su specialistais, susidėliojome planą. Dabar žinau, kiek kokių procedūrų buvo, kiek kokių dar reikia. Reikia tartis su profesionalais, o ne kada pati sugalvoji, – kalbėjo L.Graužinienė.

– O kokias procedūras jau išbandėte?

– Kaip ir visos moterys nori kažką pasidaryti, aš šiek tiek pasigražinu prieš pavasarį ir vasarą, tačiau tikrai nepasakosiu, kokias procedūras darausi. Siūlau visoms lankytis tokiuose salonuose. Džiaugiuosi tai atradusi.

– Kaip dažnai lankysitės salone, ar turite sudarytą planą?

– Taip, mes pasitarėme su specialistais, susidėliojome planą. Dabar žinau, kiek kokių procedūrų buvo, kiek kokių dar reikia. Reikia tartis su profesionalais, o ne kada pati sugalvoji.

– Procedūroms ryžotės pati ar paraginta stilisto Manto Petruškevičiaus?

– Na, tiek to, tegul tai lieka moteriškos smulkmenos. Be abejo, salono adresą pasakė Mantas, tai reikia sąžiningai atsakyti.

– Tai jis rekomendavo konkretų saloną?

– Taip, jis rekomendavo. Mantas pasiūlė šį saloną kaip vieną iš variantų.

– Po paslaptingųjų procedūrų jaučiatės geriau?

– Taip, žymiai geriau. Moterims, kurios turi galimybę, linkiu apsilankyti. Vien patarimų, kuriuos galima įgyvendinti ir pačioms moterims, nes nekainuoja, sulaukti vertinga. Manau, kiekvieną individualiai specialistai turėtų pakonsultuoti.

– Ar procedūros, kurias išbandėte, brangios?

– Pagal savo atlyginimą galiu leisti sau kartais pasidaryti procedūrų. Kai kurios nėra brangios, turint galvoje, kiek duoda naudos sveikatai. Žiūrint, per kurią prizmę vertinsi. Daugelis moterų vengia kūno procedūrų ir dažnai motyvuoja tuo, kad neturi laiko, bet laiko sau reikia rasti ir tai aš akivaizdžiai supratau. Pirmiausia reikia mylėti save, tada ir žmonės labiau mylės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius