Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paklausykite, kaip vairuodamas elektromobilį dainuoja Vaidas Baumila

Apie dainininko Vaido Baumilos meilę motociklams žino bene visi jo gerbėjai. Tačiau atlikėjas prisipažįsta, kad jam patinka vairuoti ir automobilius. O kadangi dėl savo veiklos daug laiko praleidžia kelyje, mašinoje jis netgi suspėja ir parepetuoti. Tačiau V.Baumilai automobilio markė visiškai nesvarbi, jeigu tik šis padeda greitai ir patogiai pasiekti kelionės tikslą.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Stop kadras

V.Baumila savo pirmąjį automobilį – „Audi A4” – įsigijo vos tik išsilaikęs teises. Tačiau, anot dainininko, renkantis automobilį, jam niekuomet nebuvo svarbi jo markė, svarbiausia, kad būtų gražus iš išorės, pasižymėtų funkcionalumu bei geru kainos ir kokybės santykiu.

„Nors vairuoti mėgstu, bet savo gyvenimą tikrai galėčiau įsivaizduoti be automobilio. Jis man niekada nebuvo tuo daiktu, kuriuo galima pademonstruoti prabangą ar pasididžiavimą savimi. Man tai tik priemonė, skirta nukeliauti iš taško A į tašką B“, – teigia V.Baumila.

Visgi automobiliu atlikėjas naudojasi dažnai, nes tenka važinėti į koncertus įvairiuose Lietuvos miestuose. Tokiose kelionėse V.Baumila sako nenuobodžiaujantis – jis ne garsiai klauso muzikos, bet ir garsiai dainuoja.

„Vairuodamas mėgstu garsiai padainuoti. Dažniausiai dainuoju karaoke pagal iš „Spotify“ skambančias dainas. Renkuosi muziką pagal dienos nuotaiką, planuojamus darbus, repetuoju arba ieškau, kuri radijo stotis groja mano dainą,“ – juokiasi atlikėjas.

Prieš keletą dienų atlikėjas spėjo išbandyti ir žymiosios „Teslos“ akustiką. Dainininkas priėmė dovanų platinimo bendrovės „Gera dovana“ iššūkį išbandyti elektra varomą galingąjį sportinį sedaną.

VIDEO: Vaidas Baumila uždainavo automobilyje

„Akustika puiki, bet labiausiai šiame automobilyje man visgi patiko trauka. Kai turi galimybę per kelias sekundes išnaudoti 310 kW, labai smagu spustelti greičio pedalą. Net gaila, kad mieste nėra daug vietų, kur galima tai padaryti“, – įspūdžiais dalinosi žinomas vyras.

Tačiau dainininkas prisipažįsta, kad didžiausią džiaugsmą visgi jam teikia motociklai. Todėl kovo pabaigoje 30-ąjį gimtadienį atšventęs V.Baumila jubiliejaus proga sau jį ir pasidovanojo. Tai jau antrasis atlikėjo motociklas, pirmąjį nusipirko dar prieš ketverius metus. Pasak žinomo vyro, jis jau nuo pat ankstyvos paauglystės žinojo, kad vieną dieną jį būtinai įsigys.

„Motociklais pradėjau žavėtis dar būdamas vaikas. Žiūrint įvairiausius filmus mane labiausiai žavėjo vyrai sėdintys už motociklo vairo. Jie man buvo tarsi pavyzdys, kaip turi atrodyti tikras vyras. Pavyzdžiui, amerikiečių aktorius Steve McQueen man buvo tikras vyriškumo simbolis. Įtakos meilei motociklams turėjo ir muzika, kurios tuo metu klausiausi“, – prisimena jis.

Nors motociklai ir greitis atrodo neatsiejami, V.Baumila tvirtina esąs protingas vairuotojas ir niekada nepiktnaudžiauja greičiu. Ypač kai eismas intensyvus ir yra galimybė sukelti kitiems eismo dalyviams pavojingą situaciją. Jį patį kelyje labiausiai erzina vairuotojai, nerodantys posūkių signalų.

Roberto Daskevičiaus nuotr./Vaidas Baumila
Roberto Daskevičiaus nuotr./Vaidas Baumila

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius