Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje pastebėti Karina Krysko ir Jeronimas Milius užminė mįslę apie santykius

Jau kurį laiką netyla kalbos, kad Karina Krysko ir Jeronimas Milius – pora galbūt ne tik scenoje. Šįkart jas dar labiau pakurstė 15min gautos nuotraukos, kuriose atlikėjai užfiksuoti drauge leidžiantys laiką Palangoje.
Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Karina Krysko ir Jeronimas Milius / Skaitytojo nuotr.

Kiek anksčiau K.Krysko ir J.Milių kartu buvo užfiksavęs žinomas fotografas Vincas Alesius, o 15min redakcija vis sulaukdavo laiškų, kuriuose teigiama, kad pora esą dažnai leidžia laiką kartu ir nebijo viešai rodyti vienas kitam šiltų jausmų.

Tačiau nei vienas, nei kitas to žiniasklaidai nekomentavo. 15min kartą pabandžius susisiekti su Jeronimu, vos išgirdęs klausimą apie naują simpatiją, jis padėjo ragelį.

Karina Krysko ir Jeronimas Milius Palangoje:

Šįsyk kalboms apie tai, kad Karina ir Jeronimas galbūt daugiau nei kolegos ir draugai, pagrindo suteikė 15min gautos nuotraukos. Jose atlikėjai užfiksuoti drauge leidžiantys laiką Palangoje. Iš nuotraukų, kuriose matyti, kaip K.Krysko ir J.Milius vaikšto susikabinę už rankų, galima susidaryti nuomonę, kad jiedu yra gana artimi.

Beje, būtent Palangoje praėjusį savaitgalį, kada, anot skaitytojo, ir darytos šios nuotraukos, Karina pramogavo su scenos kolegėmis „69 danguje“ merginomis Nijole Pareigyte-Rukaitiene ir Goda Alijeva. Čia draugės paminėjo ir K.Krysko gimtadienį – gegužės 14 dieną jai suėjo 39 metai. Akimirkomis iš Palangos atlikėja dalijosi ir su savo sekėjais socialiniuose tinkluose.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė

Vis dėlto ir dabar, 15min susisiekus su K.Krysko, atlikėja kalbų apie galimai tarp jos ir J.Miliaus užsimezgusius jausmus komentuoti nepanoro. Pasiteiravus, ar gali būti, kad nuotraukose užfiksuota romantiška jųdviejų draugystė, Karina to nepatvirtino, bet ir nepaneigė.

„Nenoriu apie tai nieko kalbėti. Ačiū, bet ne“, – paklausus, galbūt sutiktų pasipasakoti apie naujus savo jausmus, teatsakė K.Krysko.

Nepaisant to, faktą, kad yra nebe vieniša, Karina patvirtino dar sausį ant apdovanojimų M.A.M.A. 2019 raudonojo kilimo, nuo kurio transliaciją tiesiogiai rodė 15min.

15min skaitytojo nuotr./Karina Krysko ir Jeronimas Milius
15min skaitytojo nuotr./Karina Krysko ir Jeronimas Milius

Pastaruoju metu K.Krysko scenoje dažnai pasirodydavo kartu su partneriu J.Miliumi.

„Karina Krysko yra ne tik puiki, plataus diapazono vokalistė, įtaigi aktorė, bet ir profesionali šokėja – visa tai kartu yra idealus derinys miuziklo atlikėjai. Džiaugiuosi, kad būtent Karina atrado ir pamilo miuziklo žanrą, atliko daug pagrindinių vaidmenų miuziklų pastatymuose tiek teatro scenoje, tiek arenose. Ten mudu ir susidraugavome“, – gražių žodžių scenos partnerei anksčiau negailėjo Jeronimas.

Gražiais žodžiais apie kolegą atsiliepė ir Karina Krysko: „Labai džiaugiuosi, kad būtent su Jeronimu kursime romantišką duetą – tai žmogus, su kuriuo visada smagu leistis į skambesio interpretacijas, nes scenoje vienas kitą jaučiame puikiai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius