-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pankrationo čempionas Tomas Pakutinskas po 10 metų draugystės Tauragėje vedė Kristiną Naujokaitę

2016-ųjų Metų sportininkas, pasaulio pankrationo čempionas Tomas Pakutinskas (29) penktadienio popietę vedė savo išrinktąją Kristiną Naujokaitę (28), praneša 15min. Po daugiau nei 10 metų draugystės Tauragės civilinės metrikacijos skyriuje vienas kitam ištarė vieną svarbiausių gyvenimo „taip“.
Tomas Pakutinskas ir Kristina Naujokaitė
Tomas Pakutinskas ir Kristina Naujokaitė / Arnoldo Vydmanto nuotr.

Šios vestuvės – itin lauktos, jaunavedžiai pažįstami jau daugelį metų. Kaip 15min pasakojo pats Tomas, Kristina – jo didžioji ir vienintelė gyvenimo meilė, kurią jis, kaip pats sako, „kabino“ dar tuomet, kai jie buvo dar kone vaikai, tik ši į jį net nekreipė dėmesio.

„Labiau ėmėme bendrauti po vieno, maždaug prieš 10 metų vykusio, koncerto, tuomet jai daviau savo striukę, kad nesušaltų. Taip palaipsniui ir užsimezgė draugystė, ėmėme daugiau bendrauti“, – prisiminęs pažinties istoriją 15min pasakojo Tomas. Jo išrinktoji po vestuvių pasirinko vyro pavardę ir tapo Pakutinskienė.

Tiek Tomas, tiek Kristina – tauragiškiai, todėl ir pačios vestuvės, ir šventinė puota vyko jų gimtame mieste. Pasidžiaugti naujai sukurtos šeimos gyvenimo susirinko būrys poros draugų ir bičiulių, jų santuokos liudininkais tapo Tomo treneris ir artimas bičiulis Tadeušas Cholodinskis bei jo širdies draugė.

„Tai mūsų artimiausi draugai. Tadeušas per daugelį metų man jau tapo daugiau nei treneris ar draugas“, – pasakojo jis.

Arnoldo Vydmanto nuotr./Tomas Pakutinskas ir Kristina Naujokaitė
Arnoldo Vydmanto nuotr./Tomas Pakutinskas ir Kristina Naujokaitė

Sportininkas pasakojo nuo pat ryto jautęs jaudulį. Esą virpėjo ir širdis, ir pirštai, kai reikėjo būsimai žmonai užmauti žiedą. Tačiau po akimirkos emocijos atslūgo, o iškart po ceremonijos 15min kalbintas Tomas neslėpė džiaugsmo.

Vestuves jiedu planavo maždaug pusmetį. O sutapo ir taip, kad Kristina – jau šeštą mėnesį laukiasi, jau vasarą jų šeimą aplankys gandrai.

„Mums čia labai daug švenčių sutapo. Būsiu ir tėtis, o vaikas teoriškai turėtų gimti per mano paties gimtadienį“, – džiugių emocijų neslėpė kovotojas.

Pasak Tomo, visi šie gyvenimo žingsniai susidėliojo labai natūraliai, viskas, kaip pats sako, įvyko laiku ir vietoje.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Tomas Pakutinskas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Tomas Pakutinskas

Pačios vestuvių šventės jiedu sako per daug nesureikšminę, nenorėjo ir pompastikos, jaunavedžiams buvo svarbu tiesiog šventės sau ir jų artimiesiems.

Vestuvių proga Kristinai suknelę specialiai pasiuvo jos draugė. Dėl drabužių galvos per daug sukti nereikėjo ir Tomui – šventinę aprangą jam padėjo išsirinkti kostiumų parduotuvę turintis bičiulis.

Pora po vestuvių kol kas kelti sparnų medaus mėnesiui neskuba, didesnes keliones jie planuoja atidėti kitiems metams – tuomet, kai jau bus gimęs kūdikis.

O kol kas po šventinio savaitgalio Tomas vėl grįš į sportinį ritmą, jau balandžio 8-ąją jo laukia kovos Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius